UNGURUL FRANTZUZIT JULIEN CIOLOS ,”PREMIERUL LUI SOROS” FACE JOCUL FRANTEI SI GERMANIEI ,INAINTEA ALEGERILOR DIN R.MOLDOVA IN FAVOAREA RUSILOR SI AMERICANILOR ,DE ACEEA NU S-A INTALNIT CU UNIONISTII,PRECUM SI KLAUS WERNER JOHANNIS „666”,CETATEAN GERMAN CARE VREA CA ROMANIA SA FIE TRANSFORMATA DUPA MODELUL GERMANIEI,ALEGERILE PARLAMENTARE DEVIN NULE ,DAR SE TRANSFORMA IN ALEGERI GUVERNAMENTALE IN CARE PREMIERUL ESTE DESEMNAT DE PRESEDINTE!

24 oct.

Imagini pentru IOHANNIS ,CIOLOS POZE

Premierul Dacian Cioloș a declarat luni că nu a discutat cu unioniștii care au manifestat la București deoarece aceștia au dorit să discute cu oamenii politici care își pregătesc programele de guvernare, iar el nu vrea să intre în dezbateri electorale.

”Au fost destul de clari în declarațiile lor (unioniștii — n.r.) că vor discuții cu oameni politici care își pregătesc programele de guvernare. Noi mai avem două luni de guvernare, nu văd ce am fi putut discuta despre ceea ce ar urma să se facă după aceea. (…) Nu vreau să intru în dezbateri electorale. Vă reamintesc că la Chișinău sunt alegeri prezidențiale în acest weekend. La noi se intră în campanie electorală în curând. Cred că astfel de discuții trebuie să aibă loc cu liderii de partide politice exact așa cum s-a întâmplat și e foarte bine așa”, a spus Cioloș, după ce, recent, nu a exclus o nouă implicare a sa după alegerile parlamentare.

Manifestanții au cerut să vorbească și cu Dacian Cioloș

După incidentele cu jandarmii de sâmbătă, demonstranții au transmis un ultimatum către premier și liderii de partide, spunând că aşteaptă un răspuns până duminică, la ora 14.00 de la aceștia.

“Dacian Cioloş, Liviu Dragnea, Alina Gorghiu, Călin Popescu-Tăriceanu, Traian Băsescu şi Nicuşor Dan sunt chemaţi de unioniştii din stradă să îşi asume Unirea ca proiect de ţară. Termenul-limită pentru un răspuns din partea liderilor principalelor formaţiuni politice din România anunţat de unionişti, este duminică, ora 14:00. Manifestanţii care au ridicat baricadă la Piaţa Universităţii din Bucureşti precizează că vor rămâne în stradă până când premierul României şi reprezentanţii partidelor politice îşi vor asuma clar că vor susţine o Declaraţie de unire cu Republica Moldova, adoptată de Parlamentul României şi că vor trata Unirea ca proiect de ţară cu toţi paşii concreţi aferenţi acestui proiect naţional”, se arăta într-un comunicat transmis de Platforma Unionistă Acţiunea 2012.

„Ne-am săturat ca Unirea să fie tratată demagogic și să fie folosită în campaniile electorale. Vrem fapte, nu vorbe ! În Republica Moldova va avea loc un referendum pentru Unire în anul 2018 și viitorul Parlament al României trebuie să vină în întâmpinarea acestei consultări publice prin adoptarea Declarației pentru Unire”, a declarat George Simion, citat în comunicat.

Reprezentanții unioniștilor s-au întâlnit duminică cu partidele, nu însă și cu PNL și Dacian Cioloș.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: