ARTISTUL TUDOR SISU IL ACUZA PE KLAUS WERNER JOHANNIS”666″,DE CINISM SI AROGANTA INTRUCAT A CALCAT SUB BOCANCI DE NAZIST CELE 3 MILIOANE DE SEMNATURI ALE ROMANILOR SI A ACUZAT CA NU ESTE DE ACORD CU REFERENDUMUL PENTRU MODIFICAREA CONSTITUTIEI,DATORITA „FANATISMULUI RELIGIOS” A CELOR CE VOR O FAMILIE NORMALA!,TUDOR SISU A DECLARAT CA JOHANNIS NU ESTE PRESEDINTELE LUI SI CA PROMOVEAZA”MARXISM-STALINISMUL DE TIP NOU!”

26 oct.

Klaus Iohannis calcă în picioare voința românilor și se pronunță împotriva protejării familiei naturale: E greșit să mergem pe calea fanatismului religios!

 

Klaus Iohannis a evitat astăzi să dea un răspuns legat de referendumul pentru modificarea Constintuției privind redefinirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie, dar a spus că „trebuie să revenim la ce se numește toleranță și acceptarea celuilalt”, subliniind că e greșit să mergem pe calea „fanatismului religios”.

Artistul Tudor Sișu către Iohannis: NU sunteți Președintele meu și mi-ar plăcea ca toți românii adevărați să vă zică asta   Sursa foto: Ionuț Valentin Photography
Continuă reacțiile negative la adresa președintelui Klaus Iohannis la aproape o săptămână de la declarația pe care acesta a făcut-o despre familia naturală. Președintele s-a pronunțat atunci pentru căsătoria între persoane de același sex, spunând că demersul Coaliției pentru Familie este „fanatism religios”, ignorând 3 milioane de români care au semnat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie.

Artistul Tudor Sișu a postat pe Facebook un mesaj prin care dezaprobă spusele președintelui, acuzându-l că promovează „marxismul de tip nou”.

„Domnule Pre;edinte Klaus Iohannis, când românii mei te-au votat pe dumneata, om din altă nație și de altă credință, nu mai erau fanatici? La dumneavoastră nu contează nici un milion, nici două, nici trei, nu conteaza nici referndumurile, democrația e doar un cuvânt și oricum cuvântul de ordine al zilelor noastre e marxismul ăsta de tip nou pe care îl promovați sub masca unei așa-zise comunități. Nu sunteți român și nu sunteți Președintele meu și mi-ar plăcea ca toți românii adevărați să vă zică asta!”, a fost mesajul lui Sișu.

„În privința modificării Constituției nu este rândul meu să vorbesc despre asta. O să vorbesc pe urmă. Ce pot să spun este că eu provin dintr-o minoritate etnică și dintr-una religioasă. Trebuie să revenim la toleranță, cu bune și cu rele. Nu toate grupurile etnice și religioase sunt la fel. Este greșit să dăm ascultare și să mergem pe calea fanatismului reliogios. Nu cred în ele și nu le sprijin. Sunt adeptul deschiderii și toleranței către celălalt”, a spus Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.În cadrul unei postări pe Facebook, pastorul baptist Viorel Iuga i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să se pronunțe pe tema revizuirii Constituției, prin care să se stabilească în legea fundamentală că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între bărbat și femeie, nu pe cea între soți, cum este prevăzut în prezent.

Coaliția pentru Familie a depus la Senat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie. Inițiativa a fost semnată de peste trei milioane de cetățeni. Procedura, care a început în luna decembrie a anului 2015, a fost demarată de un grup de inițiativă format din mai multe personalități ale vieții publice, inclusiv artiști, profesori sau clerici din mai multe culte.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: