IGOR DONDON ,AMICUL LUI RENATO USATII,PRIETENUL PRO-RUSULUI KLAUS WERNER JOHANNIS-MERKEL PUTIN S-O DEZLANTUIT IMPOTRIVA CANDIDATEI PRO-EUROPENE MAIA SANDU PE CARE O ACUZA CA ESTE CANDIDATUL COMUN CONVENIT LA WASHINGTON DC,DE VICTORIA NULAND SI VLADIMIR PLAHOTNIUC!

26 oct.

Imagini pentru DODON,MAIA SANDU POZE

 

Liderul socialiştilor moldoveni, cotat primul în sondajele electorale pentru alegerile prezidenţiale, a reacţionat dur pe Facebook după ce Marian Lupu, preşedintele Partidului Democrat (partid condus din umbră de oligarhul Vladimir Plahotniuc) s-a retras din cursă în favoarea candidatei pro-europene Maia Sandu.

Ceea ce trebuia de demonstrat.
Ceea ce spuneam de cîteva luni, s-a adeverit. Maia Sandu este candidatul comun convenit la Washington de Victoria Nuland cu Vlad Plahotniuc.
Acolo pe Plahotniuc au știut să-l convingă, au americanii metodele lor, au informația, investigațiile și dosarele lor. Iar Maia e o piesă în acea înțelegere.
De la bun început, am fost cu toții antrenați într-un teatru regizat de americani, care avea ca final fuziunea tuturor forțelor pro-guvernamentale și pro-europene într-o singură platformă electorală. Azi a sosit momentul adevărului și a ieșit la iveală acest joc. Acum putem vedea who is who.
Cei prostiți de Plahotniuc, votați-o acum pe sfînta Maia. Votați un Chirtoacă în fustă, care la fel ca primarul de Chișinău vorbește frumos, dar va face jocurile Coordonatorului.
Noi, socialiștii, ne vom mobiliza și mai mult acum. Vom lupta cu toate forțele, cu toată puterea să înfrîngem această guvernare oligarhică și coruptă, cu toate marionetele ei. Vom informa cetățenii, vom ridica toți oamenii la votare. Vom lupta să învingem din turul I, cît oligarhia și americanii nu au pus în funcțiune toată mașinăria lor de manipulare și falsificare a alegerilor.
Anatolie Golea a avut dreptate cînd s-a bîlbîit la dezbateri – Maia Lupu. Pentru Plahotniuc, că e Maia, că e Lupu, tot un drac. Tot de-a lui candidat este. Acum asta o înțeleg și cetățenii.
P.S. Vai de capul lui Andrei Năstase. Am zis că va fi prostul satului. Îmi pare rău că a fost înșelat mișelește. A fost forțat să reducă revolta sinceră a oamenilor la nivelul Maiei Sandu, deci la picioarele lui Plahotniuc.
Vai de capul tău, Andrei!

Miercuri, 26 octombrie, candidatul prezidenţial al Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu a anunțat că se retrage din cursa electorală prezidenţială în favoarea candidatului pro-european cu cele mai mari șanse să-l învingă pe Igor Dodon. Marian Lupu, clasat al treilea în sondaje, a indicat că acest candidat este Maia Sandu.

Cu doua săptămâni înainte, liderii partidelor pro-occidentale de la Chişinău au luat singura decizie care le oferea o şansă la alegerile prezidenţiale de pe 30 octombrie în faţa candidatului pro-rus al Partidului Socialiştilor, Igor Dodon. Atunci, Andrei Năstase, candidatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, s-a retras din cursa în favoarea Maiei Sandu. Năstase şi Sandu erau clasaţi la egelitate în sondaje, după Igor Dodon, însă Maia Sandu era cotată cu şanse mai mari în turul final al alegerilor.

Primul tur al prezidenţialelor va avea loc pe 30 octombrie. Sunt primele alegeri prezidenţiale directe în Republica Molodova după 12 ani.

Igor Dodon conduce în toate sondajele cu o medie generală de 35%, fiind urmat de Maia Sandu cu o medie de 16%, Andrei Năstase — 14% (candidat retras in favoarea Maiei Sandu); Marian Lupu — 10%; Iurie Leancă — 6%; Dmitri Ciubașenco — 5% și Mihai Ghimpu cu o medie de peste 1 procent.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: