ATAC DEVASTATOR A COPRESEDINTELUI ALDE,CALIN POPESCU TARICEANU LA ADRESA PENALULUI CONDAMNAT KLAUS WERNER JOHANNIS CAND ACESTA A CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 2014!”ATUNCI PENTRU JOHANNIS FUNCTIONA „PREZUMTIA DE NEVINOVATIE!”

27 oct.

Imagini pentru tariceanu,iohannis poze

 

Prezent la Biroul Electoral Municipal pentru a depunere listele cu candidații ALDE București la parlamentare, Călin Popescu-Tăriceanu a comentat situaţia celor care au intrat în alegeri având probleme în justiție.

Prezumția de nevinovăție trebuie să funcționeze pentru toată lumea, a spus copreședintele ALDE, care a arătat că pentru președintele Iohannis „se pare că a funcționat”.

Din ce știu eu, în România există numai două categorii — cei care sunt nevinovați și cei asupra cărora instanța a stabilit printr-o decizie definitivă vinovăția. Așadar, cred că în România, așa cum și pentru președintele Iohannis se pare că a funcționat, prezumția de nevinovăție trebuie să funcționeze pentru toată lumea.

Vreau să readuc aminte că președintele Iohannis a candidat la alegerile prezidențiale din poziția de penal, așa cum folosește el această stupidă expresie, cum atribuie această calitate unora dintre cei care participă la procesul electoral. Deci Iohannis a fost penal și s-ar putea încă să fie considerat ca atare, pentru că știu că a făcut uz de o cale de atac excepțională care până de curând nu era accesibilă tuturor cetățenilor români și sigur că are o problemă în plus față de noi, că el este și condamnat. Așa încât i-aș recomanda președintelui să fie mai rezervat și să nu mai folosească dubla măsură”, a afirmat Tăriceanu.

2 răspunsuri to “ATAC DEVASTATOR A COPRESEDINTELUI ALDE,CALIN POPESCU TARICEANU LA ADRESA PENALULUI CONDAMNAT KLAUS WERNER JOHANNIS CAND ACESTA A CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 2014!”ATUNCI PENTRU JOHANNIS FUNCTIONA „PREZUMTIA DE NEVINOVATIE!””

  1. Aliosa 27 octombrie 2016 la 7:59 pm #

    Reblogged this on My Blog.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.