PRESEDINTELE FEDERATIEI RUSE ,VLADIMIR PUTIN ATAC DUR IMPOTRIVA DIVERSIUNII MASS-MEDIA AMERICANE A DEMOCRATEI HILARY CLINTON :”MOSCOVA NU ARE CUM SA INFLUENTEZE ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 8 NOIEMBRIE 2016,INTRUCAT NU „ESTE O REPUBLICA BANANIERA?!”

27 oct.

Imagini pentru PUTIN,CLINTON, POZE

 

 

Președintele rus Vladimir Putin a spus joi că politicienii americani au incitat la o isterie privind amenințarea Rusiei în campania prezidențială din SUA pentru a distrage atenția alegătorilor de la eșecurile guvernării.

Putin a vorbit la Soci, la Clubul Internațional Valdai, aflat la a 13-a ediție, la care participă peste 130 de experți și analiști politici din Rusia și din alte state.

În timpul discursului, Putin a spus: ”Printre problemele mitologice, probleme inventate, se numără isteria – nu găsesc alt cuvat – isteria care a izbucnit în Statele Unite în privința influenței Rusiei asupra alegerilor prezidențiale. Oare se gândește cu adevărat cineva că Rusia poate influența într-un fel alegerea poporului american? Ce, America este o republică bananieră? America este o mare putere. Corectați-mă dacă greșesc”.

Apoi Putin a mai declarat ca ”Rusia nu se pregătește să atace pe nimeni” și că ”amenințarea militară rusă este un mit”. Putin a mai spus în discursul sau ca NATO nu mai este o organizație utilă. În ce privește conflictul prin interpuși din Siria, Putin a spus: ”Acordurile noastre cu Statele Unite privind Siria nu funcționează”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: