CE DOSARE PENALE AU PE ROL KLAUS WERNER,CARMEN JOHANNIS SI DEFUNCTA GEORGETA LAZURCA ,SOACRA LUI JOHANNIS!

28 oct.

Imagini pentru KLAUS ,CARMEN IOHANNIS POZE

 
Motto: „Cel care nu se teme de nimic nu e mai puţin puternic decât cel de care toată lumea se teme.”(Friedrich Schiller)
În data de 24 aprilie 2013, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a emis un comunicat, din care cităm parţial: „În urma evaluărilor efectuate, s-a constatat faptul că IOHANNIS KLAUS -WERNER se află în stare de incompatibilitate, întrucât deține, simultan, atât funcția de Primar al Municipiului Sibiu, cât și calitatea de reprezentant al Municipiului Sibiu în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul S.C. APĂ CANAL S.A. Sibiu (începând cu 30.04.2009 și până în prezent) și S.C. PIEȚE S.A. (începând cu 05.08.2010 și până în prezent), încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare.”
Iată şi alte nereguli care sunt de competenţa ANI, dar şi ale altor organe de anchetă:
Falsuri în declaraţii
1. Fals în declaraţii, deoarece în Declaraţia de interese a domnului Klaus Werner Iohannis pentru anul 2012, de pe site-ul Primăriei Sibiu, nu sunt trecute calităţile de reprezentant în Adunările Generale ale Acţionarilor de la S. C. Apă Canal S.A. Sibiu şi S.C. Pieţe S.A. Sibiu.
2. Fals în declaraţii, deoarece în Declaraţia de avere a domnului Klaus Werner Iohannis pentru anul 2012, de pe site-ul Primăriei Sibiu, nu sunt trecute indemnizaţiile lunare primite ca reprezentant în Adunările Generale ale Acţionarilor de la S. C. Apă Canal S.A. Sibiu şi S.C. Pieţe S.A. Sibiu.
   Pe site-ul societăţii Apă Canal S.A. Sibiu nu apar informaţii privitoare la componenţa A.G.A şi nici la indemnizaţiile primite de membri, în schimb se regăsesc date despre Consiliul de Administraţie. Din acesta fac parte membri FDGR (organizaţie care l-a avut ca preşedinte la nivel naţional pe Klaus Iohannis până in februarie 2013): Claudia Toader Kober, Laura Micu, care lucrează ca economist la FDGR şi Ioan Fodor, fiul viceprimarului Astrid Fodor, membră FDGR şi ea.  Doamna viceprimar Astrid Fodor şi-a plasat şi celălalt băiat, Alexandru Fodor, ca director executiv la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Asociaţia de Apă Sibiu”, având ca membri 23 de localităţi din judeţul Sibiu, un municipiu din  judeţul Braşov (Făgăraş), plus două Consilii Judeţene (Sibiu, Braşov).  La această asociaţie este preşedinte  “tătucul” Klaus Iohannis! Acesta  este şi preşedinte al consiliului director al asociaţiei, cel care desemnează, conform statutului, directorul executiv!!! Directorul executiv, adică Alexandru Fodor, are statutul de ANGAJAT al asociaţiei, la fel ca şi membrii aparatului tehnic pe care-l conduce. Putem spune că Frau Astrid Fodor este unica mamă din Sibiu care, cu bună ştiinţă, şi-a băgat copiii la apa! Revenind la S.C. Apă Canal Sibiu, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Apă Canal S.A. Sibiu este Cristian Bucura – directorul SC URBANA SA Sibiu, societate care administrează spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, subordonată şi ea Consiliului Local Sibiu. Aceste persoane nu au nici în clin şi nici în mânecă ceva comun cu apa sau canalul. Am ţinut să menţionăm aceste practici, bazate pe pile şi nepotisme, nu pe competenţe, ca să vă faceţi o mică idee introductivă despre corupţia sibiană şi felul în care se împart sinecurile pe criterii etnice sau relaţii de rudenie şi prietenii. Este vorba de bani publici încasaţi de impostori şi paraziţi!
   În ceea ce priveşte S.C. Pieţe S.A., transparenţa este nulă, deoarece societatea nu dispune de site, dar conform Notei de fundamentare a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2013, Cheltuieli aferente contractului de mandat şi a altor organe de conducere şi control, comisii şi comitete, citez: „indemnizaţia cuvenită membrilor Consiliului de Administraţie în sumă de 90 mii lei (5 persoane X 1,5 mii lei/lună X 12 luni”, reiese clar că un membru din CA primeşte lunar suma de 1.500 lei. Despre indemnizaţiile membrilor AGA, din care face parte şi Iohannis, nu se pomeneşte nimic, dar mă îndoiesc că aceştia prestează „muncă voluntară”!
                                                  Venituri nejustificate
 Venituri nejustificate de salariul său şi al soţiei, soţii Iohannis fiind amândoi bugetari, primar şi profesor. S-au pus mari semne de întrebare privind sursa veniturilor primarului Klaus Werner Iohannis încă din perioada celui de-al doilea mandat de primar al dânsului (2004-2008), venituri care i-au permis, în anul 2007, să achiziţioneze două imobile în Sibiu, pe str. Măgura nr. 9 şi nr. 11. Şi în primul mandat de primar (2000 – 2004), mai precis în anul 2001, domnul Klaus Iohannis a achiziţionat un alt imobil foarte mare şi ultracentral situat pe strada Someşului, nr. 13. La ora actuală, Klaus Iohannis şi soţia deţin nu mai puţin decât CINCI CASE ŞI UN APARTAMENT, nu doar două case şi patru apartamente cum se vehiculează prin presa slugarnică! Soţii Klaus Werner Iohannis şi Carmen Georgeta Iohannis au mai deţinut un imobil în strada G-ral Magheru, nr. 35, pe care l-au pierdut în instanţă, imobilul în cauză fiind obţinut prin fals în acte. Astfel, decizia civilă nr. 310/R din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov consfinţeşte, definitiv şi irevocabil, decizia civilă nr. 240/A pronunţată de Tribunalul Braşov în data de 22 aprilie 2004, prin careCertificatul de moştenitor şi legatar nr. 90/ 01.06.1999, emis de notarul corupt Radu Gabriel Bucşa a fost anulat ca fiind eliberat pe bază de documente false şi cu încălcarea competenţei teritoriale absolute. Prin acel Certificat calp obţinuse Iohannis casele din Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 35 şi N. Bălcescu, nr. 29. Pentru imobilul situat în mun. Sibiu, str. N. Bălcescu , nr. 29, obţinut în aceleaşi condiţii frauduloase ca şi imobilul pierdut din str. G-ral Magheru, nr. 35, există un proces pe rol la Curtea de Apel Braşov (dosar nr. 850/62/2009).
   Oricum am suci-o nu „puşcă” veniturile realizate de cei doi soţi Iohannis cu salariile lor de bugetari! Ca să nu fim acuzaţi de subiectivism, puteţi să citiţi articolul altui jurnalist, Ovidiu Zara:http://zaraovidiu.blogspot.ro/2009/10/klaus-johannis-si-amintit-in-2007-ca.html
    Am primit informaţii şi despre sume foarte mari, de ordinul milioanelor de euro, depuse în conturi din Luxemburg şi Austria, ambele paradisuri fiscale şi ţări satelit ale Germaniei. După cum bine ştiţi, Austria se cramponează cu disperare de secretul fiscal. Ce legături există între Klaus Werner Iohannis şi cele două ţări? Simplu! Luxemburg a fost partener în anul 2007, când oraşul Luxemburg, împreună cu Sibiul, au fost capitale culturale europene. În ce priveşte Austria, Klaus Iohannis a făcut datoare Primăria Sibiu la banca austriacă Dexia Kommunal Kredit. În 2007 și 2008 municipalitatea sibiană a contractat două credite de la Dexia Kommunal Kredit, cu o valoare de 70.000.000 de lei și respectiv 20.000.000 de lei prin împrumuturi cu dobânzi neperformante,durata de rambursare fiind de 25 de ani. În această  afacere a fost târât şi Martin Bottesch, marioneta lui Klaus Iohannis instalată ca preşedinte la Consiliul Judeţean Sibiu, banii fiind investiţi în Aeroportul Internaţional Sibiu (există dosar de urmărire penală la DNA împotriva lui Bottesch Martin pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice:http://www.avocatura.com/presedintele-cj-sibiu-cercetat-penal-de-dna-la-dispozitia-procurorului-sef-doru–s3983.html ). Nu-i exclus ca la această bancă (Dexia Kommunal Kredit) să se regăsească şi comisioanele primite de Klaus Iohannis, adică diferenţa dintre valoarea reală a dobânzilor şi cea supraevaluată. Primăria Vâlcea a contractat şi ea credite de la aceeaşi bancă, aproximativ în aceeaşi perioadă, cu dobânzi mult mai mici, fără ca primarul să aparţină etniei germane şi să beneficieze de avantaje pe criterii etnice, aşa cum se inoculează această idee permanent în rândul electoratului sibian! Halal „avantaje”, să împrumuţi cu dobânzi excesive, la sume care depăşesc cu mult valorile acceptabile de pe piaţa bancară!
  Primarul sibian a construit o vilă părinţilor lui în Würzburg (Germania – Bavaria), unde aceştia au emigrat la scurt timp după căderea regimului comunist în România. Veniturile acestora sunt mai mult decât modeste, cei doi fiind pensionari, iar în România tatăl lucrase ca tinichigiu auto, înainte şofer la IOMCOOP, de unde se spune că a fost dat afară pentru delapidare, iar mama a fost casnică. Până şi prima casă achiziţionată de Klaus Iohannis în anul 1992, cea situată pe str. Bâlea, nr. 29, nu poate să fie justificată din veniturile de profesori pe care le aveau cei doi soţi Iohannis, având în vedere că au plătit pe ea suma de 75.000 de mărci germane. Banii, murdari ca majoritatea veniturilor celor doi soţi, fuseseră obţinuţi din traficul internaţional de copii la care participaseră cei doi la începutul anilor ’90. Pentru aceste acuze deţinem suficiente probe şi le-am făcut publice la emisiuni ale unor televiziuni naţionale. Dorim ca cititorii să-şi formeze o imagine cât mai completă despre lipsa de scrupule şi lăcomia primarului Klaus Werner Iohannis, personaj căruia i s-a confecţionat, prin intermediul mass-media, o imagine falsificată de bun gospodar şi „neamţ cinstit”.
    Se pare că pentru primarul Klaus Werner Iohannis s-a mai construit o vilă în Germania de către partenerii lui de hoţii de la firma germana Bento’s Event Ten, cu sediul în Weiterstadt, str. Weierweg, nr.4, de la care închiriase un cort de circ cu fabuloasa sumă de 770.000 de euro pentru anul 2007, când Sibiul a fost capitală culturală a Europei. Preţul de închiriere a hidosului cort, care a tronat vreo doi ani în centrul Sibiului, potrivindu-se, din punct de vedere arhitectonic, „ca nuca în perete” a fost dublu faţă de preţul de cumpărare al unui cort de aceleaşi dimensiuni, dar nou-nouţ!
Pentru „tunul” de aproape 800.000 de euro tras statului român, care a plătit suma uriaşă pentru un penibil cort de circ numit pompos „pavilion multifuncţional”, partenerii de hoţii dinWeiterstadt l-ar fi răsplătit pe Klaus Iohannis cu o vilă construită în localitatea unde îşi au sediul, aceasta fiind situată la mică distanţă de Würzburg (97 de km), unde locuiesc părinţii şi sora lui Klaus Iohannis. Există organe ale statului român care pot verifica foarte uşor la primăriile celor două oraşe (Würzburg şi Weiterstadt) dacă există cu adevărat imobile pe numele Klaus Werner Iohannis, Carmen Georgeta Iohannis sau ale părinţilor,Gustav Heinz Johannis şi Susanne Johannis, aceştia schimbându-şi numele de familie cu litera „J” în loc de „I”, conform ortografiei corecte în limba germană. La fel, se poate verifica şi valoarea de impozitare a imobilelor respective!
  Evaziune fiscală prin venituri nedeclarate
   Pentru  spaţiul din str. Nicolae Bălcescu nr. 29, închiriat băncii Raiffeisen din anul 2001, Iohannis a încasat suma de 60.000 de dolari americani (USD), conform contractului de închiriere, fără să plătească impozit pentru suma respectivă, încasată anticipat de la banca respectivă (chiria pe trei ani).

 

În data de 15.09.2004 am depus o cerere la Administraţia Generală a Finanţelor Sibiu prin care solicitam informaţii despre plata impozitului pentru suma de 30.000 de dolari, încasată de Klaus Iohannis în anul 2001. Am scris greșit suma atunci, aceasta fiind în realitate de 60.000 de dolari! Atât încasase Klaus Iohannis în avans: 60.000 de dolari, chiria în avans pentru trei ani, conform contractului din facsimilele de mai sus!

 

Răspunsul, un refuz nejustificat şi total paralel cu legea, a sosit neştampilat şi nesemnat de către director.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: