DIN CICLUL „MARE E GRADINA LUI DUMNEZEU”.CEI DOI PUPINCURISTI BASISTO-JOHANNISTI ,IULIAN CHIFU SI ALEXANDRU CUMPANASU S-AU „SINUCIS PUBLIC!”

28 oct.

 

Fostul consilier prezidențial Iulian Chifu îl acuză pe preşedintele Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei, Alexandru Cumpănaşu, că răspândește în spațiul public teorii fantasmagorice. Cei doi au fost, joi, invitați în platoul unei televiziuni de știri, unde au fost invitați să vorbească despre alegerile din Republica Moldova. De aici și până la un scenariu care implică destrămarea României nu a fost decât un pas. Cumpănașu a susținut o terorie conform căreia Germania cu Austria și Ungaria nu s-ar fi împăcat cu unirea Transilvaniei cu Romania și au un plan secret de rupere a Ținutului Secuiesc de țară.

Alexandru Cumpănașu s-a descalificat definitiv și s-a sinucis public, scrie Iulian Chifu pe Facebook.

Am fost aseara la emisiunea Jocuri de Putere cu Rares Bogdan vorbind cu precadere despre alegerile din Republica Moldova dupa ultimele schimbari determinate de retragerea din cursa a lui Marian Lupu. Marea mea surpriza a fost sa asist la partea a doua in care am luat cunostiinta de cele mai abracadabrante teorii ale cospiratiei sub titlul de teorie lansata de Alexandru Cumpanasu. Esenta e ca Germania cu Austria si Ungaria nu s-au impacat cu unirea Transilvaniei cu Romania si au un plan secret de rupere a Transilvaniei de Romania. Mai grav, teza e prezentata frust, direct si fara nuante, fara nici o referinta, iar fiecare „argument” reprezenta o noua aberatie a autorului. Pana la urma sustinerile erau discutii secrete cu unii diplomati, exemple selectate si imaginate si credibilitatea propriei persoane.

Nu am vrut sa intervin in discutie pana cand, dupa 40 de minute de eleucubratii ale lui Cumpanasu si intrebari subtile si apropouri ale participantilor am realizat ca publicul e expus unei analize a unui mare NIMIC. E motivul pentru care a trebuit sa ies din haina diplomata si sa explic ca eram in fata unei fraude stiintifice, o aberatie de text cu impresii si credinte ale autorului (care s-a descalificat astfel definitiv) si ca nu exista nici un fundament pentur aceste elucubratii. Abia atunci toti cei din jurul mesei au rabufnit si au subliniat ca suntem intr-adevar in fata unei colectii de reverii extrem de periculoase vandute drept adevaruri pentru ca „erau discutate la mule televiziuni”.

Momentul culminant de sinucidere publica al numitului a fost interventia finala in care a acuzat pe toti cei de la masa (dintre care 4 profesori universitari, trei fosti consilieri prezidentiali si un fost ministru de externe) ca sunt agentii SIE si ai BND-ului german care disturg Romania.
Mare-i gradina Domnului!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: