DIN PUTUL DE GANDIRE JOHANNO-USR-PNL:”OFENSA ADUSA ACESTORA INTRUCAT CETATEANUL FRANCEZ JULIEN CILOS REFUZA CA FIGURA SA DE „DON JUAN”SA FIE FOLOSITA CA „MASCOTA”DE PNL+USR IN CAMPANIA ELECTORALA!”

28 oct.

ciolos-barnier

 

Premierul Dacian Cioloș refuză să-i fie folosită imaginea pe afișele electorale, deși a fost desemnat de către PNL candidat al partidului la funcția de prim-ministru. Întrebat vineri de Agerpres în legătură cu declarația sa prin care face apel la PNL și USR să nu folosească imaginea sa pe afișele electorale, Cioloș a susținut că aceste două partide pot folosi „principiile și portofoliul de proiecte” expuse în Platforma ‘România 100’.

„Atât PNL, cât și USR au anunțat public că susțin Platforma ‘România 100’. În măsura în care susținem valorile din conținutul acesteia, nu văd o problemă ca, în contextul promovării Platformei ‘România 100’, să fie folosite atât principiile și portofoliul de proiecte, cât și elemente vizuale de pe site-ul platformei. În rest, atât PNL, cât și USR au propriile strategii de campanie, în funcție de programele de guvernare și de prioritățile lor”, a spus Dacian Cioloș.

Premierul a declarat joi seară că le-a cerut liberalilor și celor de la USR să nu folosească imaginea sa în campanie, pentru a nu da „mesaje confuze” electoratului.

„I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, și unii și alții (PNL si USR — n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aș vrea să susțin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament”, a afirmat el.

Întrebat dacă se va înscrie într-un partid politic, Cioloș a spus că nu s-a decis încă: „N-am luat o decizie încă în acest sens. (…) Nu mă văd în PSD, am spus deja, din diferite motive”.

În schimb, Dacian Cioloș a susținut că va rămâne în România indiferent dacă va fi desemnat sau nu premier, atât pentru proiectele pe care le are, cât și la dorința soției sale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: