JULIEN CIOLOS GINERELE LUI MICHEL BARNIER,FOSTUL MINISTRU DE EXTERNE AL FRANTEI ,IMPLICAT IN SERVICILE SECRETE FRANCEZE S-A ALES CU O PLANGERE PENALA DIN PARTEA DEPUTATULUI SEBI GHITA SI MIHAI DIACONU DE LA PARTIDUL ROMANIA UNITA!

28 oct.

Foto: B1 TV

Foto: B1 TV

Președintele PRU, Bogdan Diaconu, și deputatul Sebastian Ghiță s-au prezentat vineri dimineață la DNA pentru a depune o plângere penală pe numele lui Dacian Cioloș, pe care îl acuză de două infracțiuni în legătură în legătură cu achiziţionarea de către statul român a sculpturii „Cuminţenia Pământului”.

”Am venit să depunem un denunț penal în numele Partidului România Unită împotriva premierului Dacian Julien Cioloș, pentru infracțiunea de abuz în serviciu și înșelăciune în speța numită Cumințenia Pământului. Guvernul Dacian Julien Cioloș a început un nou program pentru România, achiziționarea de opere de artă la prețuri de 10 ori umflate”, a declarat Diaconu.

La rândul său, Sebastian Ghiţă a susținut că are „informaţii precise” legate de acest caz. Acesta a afirmat că ultima evaluare a fost cinci milioane de euro, iar Guvernul Cioloș a cheltuit 11 milioane de euro din banii românilor pentru o operă de artă „care oricum era în patrimoniul național și nu putea fi scoasă din țară”.

„Procurorii DNA trebuie să ne arate că, aşa cum pretind, sunt echidistanţi şi imparţiali şi nu sunt nişte procurori care pentru unii sunt muma şi pentru alţii ciumă. Trebuie să înceapă cercetările la această mega fraudă care se poate transforma într-un nou ANRP. Vreau să spun că am informații precise, l-ați auzit și pe Victor Ponta spunându-vă acest lucru. Am informații precise că această operă de artă a avut niște evaluări, iar notele date de SRI Guvernului României au precizat foarte clar statutul acestei opere de artă și faptul că este exclus ca ea să poată fi achiziționată din bani publici, cu atât mai puțin cu cât se dorește a fi achiziționată cu cinci milioane sau 11 milioane de euro. (…) Așa cum am văzut jefuirea românilor cu Fondul proprietatea și cu retrocedarea clădirilor și terenurilor, așa ne vom trezi și cu retrocedări, cumpărări de opere de artă la prețuri supraevaluate. Ori asta noi nu prea ne permitem cu banii pe care îi avem în România”, a declarat deputatul.

content-imagecontent-image

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: