PRESEDINTELE SENATULUI CALIN POPESCU TARICEANU COPRESEDINTE ALDE II RIDICA „MINGEA LA FILEU „PENALULUI KLAUS WERNER JOHANNIS:”CAND VETI PLATI STATULUI ROMAN SUMELE DATORATE LA FISC PENTRU CHIRIILE INCASATE PE SPATIILE LOCATIVE OBTINUTE PRIN FRAUDA DOVEDITA IN INSTANTA?”

28 oct.

Călin Popescu Tăriceanu, copreședintele ALDE, îi ridică „mingea la fileu” președintelui Klaus Iohannis cu câteva întrebări legate de casele din Sibiu și de presupusul plagiat al șefei DNA, Codruța Kovesi.

Imagini pentru klaus werner iohannis POZE

De asemenea, șeful Senatului amintește și de rolul tot mai activ al serviciilor în viața publică românească și cere lămuriri cu privire la numărul interceptărilor care se fac lunar.

„Ca să intru în jocul dumneavoastră, o să vă ridic și eu mingea la fileu cu următoarele întrebări:

  1. Când veți plăti statului român sumele datorate la fisc pentru chiriile încasate pe spațiile locative obținute prin fraudă dovedită de instanță?
  2. De ce ați cerut de fiecare dată demisia unor adversari politici, imediat ce DNA le-a fabricat un dosar, deci, înaintea unei hotărâri judecătorești, iar doamnei Kovesi nu i-ați cerut demisia sau măcar suspendarea din funcție după acuzațiile de plagiat ce par fondate?

  3. Cât sunt de ascultați cetățenii români, mai precis, câte interceptări telefonice și pe alte sisteme de comunicații s-au făcut lunar în 2016 și cât costă acestea?”, întreabă Tăriceanu.

„Mai sunt și alte întrebări pe care vi le-aș pune, dar la care aștept deocamdată un răspuns de la colaboratoarea dumneavoastră apropiată, doamna Prună. Sper că v-am ridicat suficiente mingi la fileu, le veți vedea și veți vedea și fileul”, adaugă șeful Senatului.

Autor: Razvan Marinescu

Sursa: Active News

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: