DIN CICLUL „CINE IL SFATUIESTE DE LA COTROCENI ATAT DE PROST PE KWJ SI CUM IL INGROAPA PE TEMA JUSTITIEI „,SOC, ESTE IULIA HUIU CONSILIERA LUI KLAUS WERNER JOHANNIS CARE IL INGROAPA PE TEMA PENALILOR!

29 oct.

iohannis

Imagini pentru IULIA HUIU,IOHANNIS  POZE

În ultima perioadă, președintele Klaus Iohannis a fost luat la țintă de toată lumea și încasează lovitură după lovitură. Gafele sale sunt din ce în ce mai mult scoase în evidență și nu reușește deloc să le contracareze. Dar cine îl sfătuiește de fapt atât de prost și cine îl îngroapă din interior, chiar de la Cotroceni, veți vedea în rândurile ce urmează.

În primii doi ani, acesta s-a aflat în fruntea României, dar a fost aproape inexistent pentru cetățeni. Vorbea foarte puțin, citind din foi, fără intonație și folosind cuvinte pompoase al căror înțeles era greu de descifrat pentru publicul larg.

 

În ultimele săptămâni, președintele a devenit însă jucător și a început să îmbrățișeze cu ardoare, tema deja expirată a Justiției. Doar că a omis faptul că prin acest lucru va oferi carne de tun adversarilor politici care-l vor brandui după placul lor. Cum doi ani, președintele a stagnat la capitolul imagine, devenind complet fad pentru românii de rând, acum trecând dintr-o dată în cealaltă extremă permite adversarilor să-l atace și să-i creioneze o imagine nefastă învingându-l cu propriile arme.

Cine-l sfătuiește atât de prost pe președintele Klaus Iohannis și cum îl îngroapă pe tema Justiției? Nu putem ști cu certitudine, însă dacă privim organigrama Administrației Prezidențiale, observăm că Iulia Huiu este Consilier de Stat pe Comunicare Publică – Monitorizare, până recent fiind pe Analiză Politică și Strategie, cea pe care fostul șef al Administrației Prezidențiale, Dan Mihalache, decorat cu Steaua României, o numea „mâna lui stângă și mâna lui dreaptă”.

Aceturcescu-fcbasta scria pe ClubulBloggerilorPNL în urmă cu câțiva ani că „Îl aștept înapoi pe Adrian Năstase și aș îndrăzni să pariez pe faptul că se va întoarce într-o cu totul altă realitate politică”. Întregul articol era o odă dedicată condamnatului PENAL Adrian Năstase. După ce Robert Turcescu a postat pe facebook acest articol, ulterior el a fost șters de doamna Huiu, doar că a ramas print screen-ul cu acesta.

„Iulia Huiu, doamna care ofteaza mai jos de dorul lui Adrian Nastase, este autoarea unor carti scrise impreuna cu prietenul ei Dan Mihalache. Lucreaza la Cotroceni acum, impreuna cu, ati ghicit, Dan Mihalache! Klaus, ai o singura optiune: da-i afara!”, scria Turcescu pe facebook în luna FEBRUARIE a acestui an.

Deci consiliera pe strategie a lui Iohannis așteaptă condamnații penal într-o altă realitate politică, cea a lui Iohannis. Pai și atunci nu cumva mesajul președintelui Iohannis, care nu vrea penali în fruntea Guvernului se cam dispersează?

 

Cum să interpretăm noi, cetățenii, apelul președintelui? Să fie doar unul de imagine? Pentru că dacă în echipa lui de bază, unul din oamenii pe care el îi numește adesea colegi, dorește penali în noua realitate politică înseamnă că și el acceptă PENALI lângă el, dar probabil nu pe toți? Să sperăm totuși că România lucrului bine făcut, cu doamna Huiu în echipa președintelui Klaus Iohannis, nu înseamnă reîntoarcerea în trecutul de pe vremea lui Adrian Năstase!

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: