LOVITURA GREA PENTRU TRUSTUL INTACT.ACTUALUL PROPRIETAR SI MANAGER AL B1TV,SORIN OANCEA SI-A VANDUT ACTIUNILE PE CARE LE DETINEA LA ANTENA 3!

29 oct.

Sorin Oancea (B1TV) și-a vândut acțiunile pe care încă le deținea la Antena 3

Capitalul Antenei 3 este indicat la 4,7 milioane de lei și este împărțit în 47.200 de acțiuni nominative, în valoare de 100 de lei fiecare. La finalul lunii septembrie, actualul proprietar și manager al B1TV, Sorin Oancea, a hotărât să-și vândă acțiunile pe care le deținea la Antena 3. 

Oancea a înstrăinat partea sa din acționariat, care însuma 5,3% din capitalul social. Sorin Oancea și-a vândut toate acțiunile către Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Vânzarea acțiunilor a fost convenită la finalul lunii septembrie și parafată prin decizie a Adunării Generale Extraordinare în această lună, scrie profit.ro.

 

Astfel, participația la Antena 3 a Fundației Dan Voiculescu a ajuns la 6,57%. Până în prezent, aceasta deținea 1,27% din capitalul social. Ceilalți acționari sunt fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia și Corina. Aceasta din urmă deține 49,58% din acțiuni, în timp ce Camelia are 43,85%.

În urma operațiunii, participația Fundației la capitalul Antena 3 a crescut de la 1,27% la 6,57% din capitalul social. Ceilalți acționari sunt cele două fiice ale lui Dan Voiculescu, respectiv Corina Voiculescu (49,58% din acțiuni) și Camelia Voiculescu (43,85%).

 

Oancea a părăsit Antena 3 în noiembrie 2010, pentru B1 TV, păstrând însă acțiuni. El era director general al societății din 2004.

În februarie anul trecut, Oancea a ieșit și din acționariatul companiei Media Camina, care deține licența pentru Radio ZU, controlată, de asemenea, de Camelia și Corina Voiculescu și de Fundația Dan Voiculescu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: