MARSUL TACERII ,LA COLECTIV,IN MEMORIA VICTIMELOR INCENDIULUI PROVOCAT CARE A AVUT LOC IN URMA CU UN AN!

30 oct.

Participanții la Marșul Tăcerii au sosit duminică după-amiază în fața Clubului Colectiv, ei aducând un omagiu victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu un an.

Ei au afișat un banner pe care scrie „A trecut un an, nimic nu s-a schimbat, ne e dor de tine Teo… și de al tău aparat” și au eliberat 64 de baloane pe care scria „Ne pasă” și care aveau desenate aripi.

„Îmi pare rău pentru toți acești părinți pe care îi văd îndurerați. Îmi e foarte rău să mă întorc în acest loc. Am făcut-o în semn de respect pentru victimele incendiului. Îmi amintesc strigătele, urletele, fumul, carnea arsă. Sunt amintiri pe care nu mi le pot șterge. Eram voluntari și ni s-a spus să plecăm de aici”, a spus Crina Crăescu de la Asociația Salvatorii Voluntari.

Întrebată dacă s-a schimbat ceva în ultimul an, ea a răspuns: „Din păcate nu s-a schimbat nimic”. În opinia sa, în cazul în care s-ar repeta o astfel de tragedie sistemul ar fi tot unul „nepregătit”.

„Timpul trece. Ne așteptam să fie mai bine, dar nu este. Am fost la psihologi, dar mai e nevoie și pentru ei și pentru noi, părinții. Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care au murit”, a afirmat Felicia Plângu, mama lui Alexandru Plângu, victimă a tragediei din Colectiv.

AGERPRES

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: