PARODIILE CU JOHANNIS CALARE PE OPERELE MARELUI SCULPTOR ,SIMBOLUL ROMANISMULUI ,CONSTANTIN BRANCUSI FAC DELICIUL INTERNETULUI!

31 Oct

Aşa cum am prevăzut, gestul lui Iohannis de a se aşeza cu fundul pe unul din scaunele de la „Masa tăcerii” a şocat opinia publică. După prima reacţie, cea de repulsie, s-a intrat pe terenul parodiei şi imaginaţia photoshopiştilor s-a dezlănţuit, generînd imagini incredibile care pot îngropa definitiv imaginea preşedintelui României.

Într-una dintre acestea, Iohannis este reprezentat stînd la „Masa tăcerii” alături de Dan Mihalache, fostul său consilier, ajuns acum ambasador în Marea Britanie. S-a folosit pentru această „poză” imaginea cu Mihalache dormind la un summit:

O altă parodie fotografică îl arată pe Klaus Iohannis aşezat pe „Poarta sărutului”! S-a folosit aceeaşi imagine care a făcut înconjurul planetei, în care preşedintele a stat la „Masa tăcerii”:

Dar cea mai spectaculoasă creaţie în Photoshop ni se pare aceea în care Iohannis este aşezat în vîrful „Coloanei fără sfîrşit”. Există chiar mai multe variante ale acestei parodii cu Iohannis călare pe „Coloana fără sfîrşit”, fiecare avînd spectaculozitatea sa. Iată două dintre ele:

De acum, cît timp Klaus Iohannis va rămîne în prim-planul vieţii publice, acest episod penibil îl va urmări mereu, aşa cum s-a întîmplat şi cu alţi politicieni: „Cucuveaua” lui Ion Iliescu, „Săniuţa” lui Nicolae Văcăroiu, „Valuta” lui Petre Roman sau „Ţiganca împuţită” a lui Traian Băsescu.

Se pare că şi preşedintele simte efectul mîrlăniei de la Tg. Jiu, căci, speriat, el şi-a anulat conferinţa de presă, fiind asaltat de întrebări de genul „Ştiaţi că nu aveaţi voie să staţi pe scaunul de la Masa tăcerii?”, „Aţi fost amendat?”. Dar aşa este cînd ai consilieri şi purtători de cuvînt de talia celor aleşi de Klaus Iohannis, care au făcut şi pînă acum exerciţii de penibilitate, în pregătirea apoteoticei scene de la „Masa tăcerii”!

Acum cîţiva ani, cunoscutul solist CRBL a făcut această poză grotescă lîngă „Coloana fără sfîrşit” a lui Brâncuşi:

Şi în cazul lui, reacţia opiniei publice a fost devastatoare, artistul fiind obligat să şteargă poza de pe Facebook şi să-şi ceară scuze. Aceste regrete nu i-au fost însă de prea mare folos.

Primarul Florin Cîrciumaru, acelaşi care priveşte orgasmic cum Iohannis se fotografiază stînd cu fundul pe scaunul de la „Masa tăcerii”, a decis atunci, împreună cu Consiliul local Tg. Jiu, să-l declare pe CRBL „persona non grata” în Tg. Jiu, folosind cuvinte extrem de dure la adresa artistului: „Sîntem foarte supăraţi pe gestul făcut de cîntăreţ. A mînjit opera marelui sculptor şi ne-a jignit pe noi, locuitorii acestui oraş. Din acest motiv şi, la insistenţele locutorilor oraşului Târgu Jiu, am luat decizia de a-l declara persona non grata la prima şedinţă de Consiliu Local, şi să nu-l mai prindem pe aici. Nu are ce căuta în oraş şi dacă mai are un pic de bun simţ, să nu mai revină pe meleagurile noastre!

În mod normal, de acelaşi tratament ar trebui să beneficieze acum şi preşedintele Klaus Iohannis, din moment ce gestul său de a se fotografia stînd călare pe scaunul de la „Masa tăcerii” reprezintă o blasfemie mult mai gravă decît poza realizată de CRBL dintr-un unghi nefericit care dă imaginii o conotaţie falică, întrucît el nu s-a atins de „Coloană”.

Iată, încă o dată, fotografia prezidenţială care face acum furori pe Internet:

 

 

Aşteptăm de la cititorii noştri şi alte creaţii fotografice care să le arate şi celor de la Cotroceni la ce ispravă l-au îndemnat pe Klaus Iohannis să facă!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: