THE SUN PUBLICA IRONIILE EUROPARLAMENTARULUI BRITANIC AMJAD BASHIR :”SPER CA JOHANNIS CARE A DECLARAT CA A TRAIT CU FAMILIA SA TIMP DE 850 DE ANI IN CASTELUL LUI DRACULA DE LA BRAN ,SA NU INCERCE SA NE SUGA TOT SANGELE!”

31 Oct

Tabloidul britanic „The Sun” a ironizat faptul că România ar putea prelua preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene în primele luni din 2019. Conform declaraţiilor premierului britanic Theresa May, asta ar însemna că preşedinţia României s-ar putea suprapune cu ultima fază a negocierilor pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, scrie Adevărul.

„Sângele britanicilor a îngheţat aseară după ce s-a aflat că Regatul Unit va avea de fac cu un transilvănean de top în ultimele faze ale Brexitului” , începe un material al tabloidului britanic, în care majoritatea ironiilor sunt bazate pe o „legătură” între Iohannis şi Contele Dracula.

Tabloidul britanic oferă şi câteva declaraţii în aceeaşi notă ale europarlamentarului conservator britanic Amjad Bashir, care a declarat că „speră că (Iohannis) nu va încerca să ne sugă tot sângele”.

„Sunt multe puse în joc, dar nu sunt îngrijorat deoarece am auzit că vampirii sunt dezaprobaţi acum în România” a adăugat Bashir, înainte de a nota pe un ton mai serios că „domnul Iohannis are reputaţia unui politician abil dar cinstit şi o susţin pe Theresay May pentru a negocia cea mai bună înţelegere pentru Marea Britanie”. Bashir – care a fost ales europarlamentar pe listele partidului eurosceptic UKIP, pentru ca apoi să treacă în tabăra conservaotrilor – a distribuit articolul pe pagina lui oficială de Facebook.

Articolul tabloidului britanic continuă cu remarci satirice la adresa originilor preşedintelui României, notând că Iohannis „a susţinut că familia lui a locuit în casa lui Dracula la Castelul Bran din Transilvania timp de 850 de ani”.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: