OMUL DE AFACERI TIBERIU URDAREANU,DENUNTATOR IN DOSARUL LUI LUDOVIC ORBAN!

1 Noi

Imagini pentru TIBERIU URDAREANU,LUDOVIC ORBAN POZE

 

Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu a dat declaraţii în calitate de martor denunţător, marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în două procese, cel în care Ludovic Orban este judecat pentru trafic de influenţă şi în dosarul fostului ministru Constantin Niţă, transmite MEDIAFAX.

Tiberiu Urdăreanu este cel care l-a înregistrat pe Ludovic Orban în timp ce acesta din urmă i-ar fi cerut bani pentru a plăti aparţii televizate înainte de campania pentru alegerile locale, Orban fiind la acel moment propunerea PNL pentru Primăria Capitalei. Liberalul a fost înregistrat când îi cerea 50.000 de euro, bani care urmau să ajungă la doi patroni de televiziune, Sorin Oancea, directorul B1 Tv, şi Cozmin Guşă, acţionarul postului Realitatea Tv.

„Spre sfârşitul întâlnirii, domnul Orban, cel puţin aşa am perceput, mi-a solicitat sprijin financiar pentru campania pe care el urma să o înceapă. N-am înţeles foarte exact ce doreşte, de altfel nu s-a referit la ceva exact, rămânând ulterior, în două-trei săptămâni, să precizeze în ce ar consta acest sprijin. Tot ce am înţeles la acel moment a fost că acel sprijin i-ar fi de folos în relaţia cu media. După care am continuat cu câteva discuţii referitoare la situaţia din primărie, urmând să ne vedem într-un interval de două-trei săptămâni în care să precizeze ce anume aş putea face pentru el. L-am înregistrat cu un reportofon pe care l-am purtat asupra mea”, a spus omul de afaceri în sala de judecată.

Urdăreanu a precizat că l-a înregistrat pe Orban ca „o măsură de precauţie”, pe motiv că avea şi el probleme penale. Următoarea întâlnire, la care s-ar fi precizat suma de bani, ar fi fost la finalul lunii martie.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: