PROFESORASUL MEDIOCRU DE FIZICA,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS O DE VENIT „ICONOMIST” SI A LAUDAT MARTI LA EVENIMENTUL DE ANIVERSARE A 25 DE ANI DE PARTENERIATUL ROMANIEI SI PROIECTELE CU BANCA MONDIALA!

1 Noi

 

Imagini pentru KLAUS IOHANNIS,BANCA MONDIALA POZE

 

Președintele Klaus Iohannis a participat marți la evenimentul de aniversare a 25 de ani de parteneriat între Grupul Banca Mondială și România.

Acesta a vorbit despre colaborarea benefică cu Banca Mondială în implementarea unor proeiecte esențiale, în domeniul Educației și Sănătății, subliniind că este nevoie de o eficientizare a administrației pentru a răspunde, astfel, îndeplin nevoilor cetățenilor.

„În prezent, indicatorii macroenomici  arată o creștere economica. (…) În ultimii ani, multe instituții au beneficiat de progrmamele Băncii Mondiale. De altfel, reforma administrației publice, a admnistrației fiscale –  se află in prioritatile noastre. Avem nevoie de o administrație eficientă care să răspundă deplin pe nevoile cetățenilor. Apreciem ajutorul Băncii Mondiale. Combaterea săraciei este un alt parteneriat al nostru cu Banca Mondială. Doar o Românie mai prospera pentru toți românii poate fi mai puternica la nivel european. Mai mult, sectoarele esențiale precum Educația și Sănătatea reprezintă nucleul unei Românii mai performante. Apreciez că Banca Mondială implementează cele mai mari proiecte in aceste regiuni pe aceste subiecte. (…) Colaborarera cu Banca Mondială a adus beneficii reciproce”, a declarat Iohannis.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: