CINICUL SI AROGANTUL PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS SE AMUZA CU PRIVIRE LA INCIDENTUL DE LA TARGU JIU CAND S-A ASEZAT CU BUNASTIINTA LA MASA TACERII A MARELUI SCULPTOR ROMAN CONSTANTIN BRANCUSI,JIGNIND POPORUL ROMAN!

2 Noi

Imagini pentru IOHANNIS,  MASA TACERII POZE

 

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, la deschiderea Târgului Integra, despre incidentul din acest weekend, când, prezent la Târgu Jiu, s-a fotografiat, la Masa Tăcerii, celebra lucrare a lui Constantin Brâncuși, deși un panou din apropiere îi avertizează pe turiști să evite contactul cu operele marelui artist.

„Am fost acolo cu domnul primar, care a spus că e foarte ok. Cred că cineva care a comentat acest lucru a avut dreptate: dacă Brâncuși n-ar fi vrut să se așeze nimeni pe acele scaune, probabil nu le-ar fi pus într-un parc, într-un spațiu deschis. Discuția mi s-a părut exagerată, pur și simplu, și cred că trebuie să o închidem aici”, a declarat Iohannis.

Totodată, președintele a mărturisit că astăzi este ziua soției sale, Carmen Iohannis, căreia i-a trimis un buchet de trandafiri roși, dar că, din păcate nu poate fi alături de ea la Sibiu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: