URA VISCERALA A NAZISTULUI KLAUS WERNER JOHANNIS -HITLER,IMPOTRIVA FOSTULUI PREMIER VICTOR PONTA CREAZA MONSTRII.SITE-UL HOTNEWS:”SPER SA CRAPI VICTOR PONTA!”

2 Noi

 

Incident nefericit în mass media românească. Un editor al paginii de Facebook ce aparține site-ului de știri Hotnews.ro a distribuit un articol despre fostul premier Victor Ponta cu un comentariu acid: ”Sper să crăpi, Victor Ponta!”.

La doar câteva minute după ce a fost publicată, postarea a fost ștearsă, iar reprezentanții Hotnews.ro au explicat situația și și-au cerut scuze public față de Victor Ponta.

”Unul dintre editorii contului de Facebook ai HotNews.ro a avut o postare îngrozitoare, inacceptabilă, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atât lui Victor Ponta, cât și publicului, pentru această postare care nu are ce caută în spațiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost data afară de la HotNews.ro. Reiterăm atașamentul nostru pentru decență discursului în spațiul public și hotărârea de a lupta cu orice mijloace pentru a păstra un spațiu public curat. Încă o data, prezentăm scuzele noastre”, au scris pe facebook reprezentanții site-ului de știri.

Totuși, redactorii EVZ au fost vigilenți și au surprins momentul. În imaginile de mai jos puteți vedea postarea cu pricina, dar și scuzele prezentate de Hotnews.ro.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: