GUVERNUL REGATULUI UNIT AL MARII BRITANII ISI FACE PLANURI PENTRU VICTORIA REPUBLICANULUI DONALD J.TRUMP,CARE VA DEVENI AL 45 -LEA PRESEDINTE AL USA!

3 Noi

George Papadopoulos, omul care îl sfătuiește pe Donald Trump în privința politicii externe, a spus că a discutat cu reprezentanții ai ministerului de externe britanic, scrie europenewsweek.com

Guvernul britanic se pregătește pentru victoria candidatului republican la alegerile prezindențiale, conform presei. George Papadopoulos, un avocat din Londra, a povestit pentru The Times că a avut o „discuție productivă cu reprezentanții Foreign Office”.

Deja amabsadorul britanic în SUA Sir Kim Darroch, a avut întâlniri programate cu membrii echipelor Trump și Clinton. Dar,cu toate acestea, pentru mulți dintre cei implicați în campaniile electorale, Marea Britanie nu a părut să ia în serios perspectiva unei victorii Trump.

Mai mult chiar, David Cameron, fost prim-ministru britanic până în această vară, a încălcat o tradiție diplomatică de a nu interveni în alegerile de peste ocean, în momentul în care a criticat comentariile lui Trump despre musulmani în această primăvară. El a spus că planul miliardarului pentru o stopare temporară a imigranților musulmani în SUA a fost „prost și greșit”.

Însă cum sondajele naționale sunt strânse cu doar câteva zile înainte de alegeri, guvernele străine trebuie să îl trateze pe Trump ca un posibil nou președinte al Statelor Unite.

Serviciul diplomatic britanic ar trebui să încerce să identifice cine ar ocupa roluri cheie în administrația lui Trump.

Surse din guvernul de la Londra au declarat însă pentru The Times că nu a existat nici o schimbare de abordare: „Am căutat să implicăm ambele părți încă din momentul în care au rămas doi candidați în cursa electorală”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: