JERUSALEM POST.COFONDATORUL FACEBOOK,DUSTIN MOSKOVITZ,IN VARSTA DE 32 DE ANI A DONAT RECENT 35 MILOANE DE DOLARI PENTRU TABARA DEMOCRATA A LUI HILLARY CLINTON ,DEPASINDU-L PE SUSTINATORUL DEMOCRATEI CLINTON-BENGHAZI,GEORGE SOROS CARE A DONAT NUMAI 30 MILIOANE DE DOLARI!

3 Noi

Unul dintre cei mai generoşi donatori pentru Partidul Democratic a depăşit recordul sumelor oferite partidului până în acest moment. El nici nu se născuse în momentul în care Hillary Clinton şi-a început viaţa publică drept prima doamnă din Arkansas, notează Jerusalem Post.

 

Cofondator al Facebook, Dustin Moskovitz, în vârstă de 32 de ani, care spunea la un moment dat că se simte inconfortabil dacă face donaţii politice, a oferit recent 35 milioane de dolari pentru campania electorală a lui Clinton. Sau poate a făcut acest lucru pentru a-l împiedica pe Donald Trump să ajungă la Casa Albă.

„Partidul Republican, Donald Trump în special, rulează pe o viziune cu sumă nulă, mizând pe circumscripţii electorale false între ei şi restul lumii”, declara Moskovitz în septembrie, când a donat 20 de milioane de dolari. A anunţat că va mai dona încă 15 milioane luna aceasta. „Propunerile sale sunt atât de neplauzibile încât naţiunea este forţată să se îngrijoreze în privinţa interesului său prezidenţial. Vrea doar să se promoveze pe plan personal.”

Cu doar două cadouri, averea lui fiind estimată de Bloomberg la 12 miliarde de dolari, el a reuşit să se claseze pe locul 1 în topul donaţiilor politice făcute pentru campania lui Hillary Clinton. Suma oferită de George Soros a fost de 25 de milioane, astfel că Moskovitz ar putea fi cel mai mare contribuabil la campanie de până acum. Lista miliardarilor lui Hillary Clinton îi include pe: James Simons, Steven Spielberg, George Kaiser, Eli Broad, Leonard Lauder, David Geffen etc.

Cu doar câteva zile înainte de alegeri, ea l-a bătut pe Trump în privinţa donaţiilor electorale cu o marjă impresionantă de 20 la 1.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: