UASCERISTA CEAUSISTA ,ALINA MUNGIU PIPPIDI ATAC DEVASTATOR LA ADRESA GAULEITERULUI NATIONAL-SOCIALIST KLAUS WERNER JOHANNIS:”A NUMIT IN FUNCTII NUMAI GRADATI!”

4 Noi

Imagini pentru ALINA MUNGIU PIPPIDI,IOHANNIS POZE

Alina Mungiu Pippidi comentează, într-un articol apărut pe site-ul România Curată, declarațiile președintelui Klaus Iohannis cu privire la așteptările „nerealiste” pe care cetățenii le au de la el.

În acest context, politologul îi atrage atenția lui Iohannis că numirea în funcții cheie a unor oameni cu strânse legături cu Securitatea nu va aduce niciun progres României.

”Preşedintele Klaus Iohannis a declarat pentru Politico că mulţi dintre români au avut „aşteptări complet nerealiste. Şi mulţi din cei care au avut astfel de aşteptări s-au întors contra mea. Dar schimbarea într-o ţară nu se face peste noapte, sau într-un an. O schimbare profundă se poate în zece ani – poate”.

Asta ca să ştiţi să interpretaţi ce vi se întîmplă, şi mai ales ce nu vi se întîmplă. Şi ca să să ştie şi preşedintele cum să interpreteze: dacă începi prin a trimite coroane de flori la mormîntul lui Vadim Tudor şi a numi aproape exclusiv numai gradaţi, acoperiţi sau descoperiţi, sau civili cu doctorate date de gradaţi, unii cu state de serviciu în fosta Securitate, nu banalul SRI, nu ajung zece ani pentru progres. Că secretul e să nu dai înapoi cu nouă, chiar din pornire, dacă vrei să ajungi undeva după zece ani”, a spus Mungiu.

Totodată, politologul a vorbit și de România de după tragedia de la Colectiv, despre barocamera de la Spitalul floreasca, numai bună pentru tratamente anti-îmbătrânire, după cum spune ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, despre politica preşedintelui Iohannis fata de Republica Moldova și despre mandatul tehnocraților, acre se apropie cu pași repezi de final.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: