CANDIDATELE PORNO,UN CIOCAN”BOBOC” DE LA PNL IN CAPUL ALEGATORILOR!

5 Noi

Liberalii, care și-au făcut un titlu de glorie din a clama că nu vor trimite „penali” în Parlament, sunt pe punctul de a popula Legislativul cu personaje în fața cărora imaginea Elenei Udrea pălește.

PNL propune la Brăila o candidată care face furori în ipostaze… deocheate.

Fotografii cu Cătălina Ciocan, candidata PNL Brăila pentru Camera Deputaților, care ar fi petrecut noaptea de Halloween într-o „costumație” inedită (foto mai jos) fac înconjurul internetului.

Candidata neagă autenticitatea fotografiilor, dar alte ipostaze în care aceasta apare ridică numeroase semne de întrebare asupra comportamentului său public și al ofertei electorale a PNL.

Ciocan a susținut că este vorba de „un trucaj ieftin, un fals”, dând vina pe patronul unui pub din Brăila.

„Nu am făcut niciodată o astfel de fotografie! (…) Este un trucaj ieftin, un fals, opera unui personaj la fel de ieftin, Cătălin Curcă, fost asociat, care mă hărțuiește prin diferite metode în ultimii doi ani și jumătate! Deci, nu este decât un război personal, al lui cu frustrările si neîmplinirile lui, fiindcă niciodată nu i am raspuns la vreo „provocare” de genul. Nu este la prima încercare de defăimare a mea sau a pubului pe care îl reprezint. Cine cunoaște personajul, pe Cătălin Curcă, știe că obiectul folosit în trucarea imaginii face parte chiar din recuzita lui, el însuși având fotografii în aceasta ipostază”, a afirmat Cătălina Ciocan.

În replică, Cătălin Curcă afirmă că are probe privind comportamentul îndoielnic al candidatei PNL și susține că nu au fost asociați.

„Fotografia făcută la o petrecere de Halloween în care PNLista propusă pentru funcția de Deputat poarta un p**is pe nas nu este trucată. Poza este făcută cu Iphone-ul meu și pot pune telefonul la dispoziția oricărei autorități competente pentru a demonstra că fotografia este reală. PNL-ista Cătălina Ciocan a mințit când a afirmat că eu am fost asociat cu ea. Nu am avut nici o relație de asociere cu această persoană, Dna. Ciocan fiind angajata mea în perioada în care am deținut Societatea Comercială BRIDEEA SRL, atribuțiunile ei fiind acelea de a distra clienții și de a dansa pe mese la petrecerile organizate în serile de weekend. Nu am purtat niciodată un război cu dna. Ciocan, în perioada în care a fost angajata mea am fost foarte mulțumit de modul în care și-a indeplinit atribuțiunile de serviciu, fiind recompensată cu prime substanțiale de Crăciun și de Paște. Minciunile dnei. Ciocan Cătălina din declarația dată în „debraila.ro”, nu arată decât faptul că se simte stânjenită de faptul că în serile în care consuma foarte mult alcool, modul ei de manifestare nu este unul compatibil cu cel al unei persoane care dorește să obțina un loc în Parlamentul României. Toate afirmațiile mele în legătura cu PNL-ista Ciocan Cătălina sunt adevărate și pot fi probate. Totodată, menționez faptul că, în calitate de fost angajator al acestei persoane, dețin foarte multe fotografii în care dna. „viitor deputat” are un comportament total neadecvat unui politician care vrea să reprezinte PNL în Parlamentul României”, a declarat Cătălin Curcă.

Soţul candidatei este un politician local, fost subprefect susţinut de UNPR. Cei doi ar fi rude prin alianţă cu preşedintele PNL Brăila, senatorul Cătălin Boboc, actual preşedinte al Comisiei Juridice din Senat.

Candidata apare și în alte două fotografii, cu pistolul la tâmplă și cu limba scoasă alături de o prietenă.

Nici cu o prietenă nu-i stă rău doamnei Pistol...pardon, Ciocan!

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: