EUROPARLAMENTARUL ROMAN LAURENTIU REBEGA A DECLARAT CA IN 2014,ROMANII AU ALES UN „PRESEDINTE”DE ALT NEAM SI DE ALTA CREDINTA PE KLAUS WERNER JOHANNIS SI ODATA CU EL „A INCEPUT A DOUA EPOCA FANARIOTA!”

5 Noi

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega spune că în 2014, o dată cu Iohannis, ”a început a doua epocă fanariotă”. ”În 2014, s-au împlinit trei secole de la martiriul lui Constantin Vodă Brâncoveanu, cel care a preferat să-și vadă copiii executați decât să-și lepede credința.

 

Imagini pentru KLAUS IOHANNIS FANARIOT POZE

În acel an, românii au ales un președinte de alt neam și de altă credință. A început a doua epocă fanariotă! În 2017-2018 vom sărbători mai degrabă cei 60 de ani de la apariția Comunității Europene, decât cei 100 de ani de la Unirea Românilor. Dar de salvatori nu ducem lipsă! Ultimul o să stingă lumina!”, a scris europarlametnarul pe pagina sa de facebook.

Rebega face constatarea că în România, ”la fiecare campanie electorală, s-a înrădăcinat obiceiul de a se inventa idoli care să salveze țara și viitorul. Se urcă pe piedestaluri, își pun coroană de lauri, își angajează lăudători, iar când deziluziile devin evidente, o iau de la capăt! În fapt, de fiecare dată, „salvatorii României” și-au sacrificat țara, în numele înavuțirii și al propriilor interese”.

Iată și rezultatul, potrivit europarlamentarului: ”din 1989 până azi, toți politicienii au vrut să ne salveze de câte ceva: de comunism, de sărăcie, de corupție, de mafie, de oligarhi. Atât de salvați au fost românii, încât vreo cinci milioane au plecat în lume, alți cinci milioane abia așteaptă să facă 18 ani ca să plece și ei, iar restul își așteaptă, resemnați, sfârșitul”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: