PUPINCURISMUL PNL,FATA DE NEPOTUL LUI ARDELEAN”VULPEA”,JULIEN CIORDAS,SCUZE CIOLOS:”COMPARAT CU MIHAI VITEAZU SI STEFAN CEL MARE!”

5 Noi

Liberalii se întrec în explicații care mai de care mai hazlii pentru a justifica susținerea lui Dacian Cioloș ca și candidat de premier al partidului, deși acesta nu este membru al formațiunii și nu participă la alegeri. Ultimul la rând, preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea. Referindu-se la Cioloș, Giugea a declarat că nici Mihai Viteazu și nici Ștefan cel Mare nu au fost aleși.

„Venim în faţa dumneavoastră să răspundem la întrebarea de ce Dacian Cioloş? PNL şi-a conturat un model de prim-ministru, iar cel care s-a încadrat perfect în acest model este premierul actual. (…). De ce Cioloş, că nu este ales? Nici Mihai Viteazul nu a fost ales şi a făcut multe pentru ţara aceasta, nici Ștefan cel Mare, şi a făcut la fel de multe. Are atâtea variante de candidaturi de prim ministru PSD-ul că, în momentul de faţă, nu vine cu nici una, ca să nu se supere între ei”, a explicat Giugea.

Giugea nu este singurul politician din Dolj, care își ia ca aliați domnitori români.

I-a luat-o înainte Valeriu Zgonea, care s-a declarat coleg cu Mihai Viteazu.

„Eu sunt din oraşul lui Mihai Viteazul. Dacă ei vor să ridice acolo steagul cu care au plecat cu colegul meu, Mihai Viteazul, acum câteva sute de ani să cucerească nişte drepturi împotriva ungurilor, pe mine nu mă deranjează. Eu nu privesc cu atâta ură această chestiune, sunt colegi de-ai mei care arborează steagul Real Madridului sau Barcelonei, nu văd care e problema”, spunea Zgonea în 2013, întrebat de jurnalişti dacă îl deranjează arborarea steagului secuiesc de la Baraolt.

Nicolae Giugea, fost prefect al județului Dolj, actual consilier județean, candidează la Camera Deputaților de pe prima poziție.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: