SUNTEM CU OCHII PE VOI.DOI ARDELENI SECESIONISTI,”INCHIPUITUL SAS”VLAD ERWIN ALBU(JUMATE MOLDOVEAN) SI SASUL-UNGUR WILLY SCHUSTER,AMICII LUI NICUSOR DAN LIDERUL USR(UNITI SEPARAM ROMANIA),SUNT PROMOTORII SEPARARII TRANSILVANIEI DE ROMANIA!

5 nov.

  Willy Schuster și Erwin Albu, primul sas pe jumătate, jumătate fiind ungur, celălat sas închipuit, sunt promotori ai separării […]

 

 

Willy Schuster și Erwin Albu, primul sas pe jumătate, jumătate fiind ungur, celălat sas închipuit, sunt promotori ai separării Transilvaniei de România. Amândoi s-au făcut cunoscuți prin partciparea lor la mitinguri de tipul „Uniți salvăm…”, promovate de oengeurile soroșiste sau la dezbateri organizate de așa-zisa „Românie curată” a „preacuratei” Alina Mungiu Pippidi. Amândoura le era indiferent de gazele de șist din Pungeștiul aflat în Moldova, din moment ce militează pentru separarea Transilvaniei, în care trăiesc, de restul României. Au participat la acele acțiuni de protest fiindcă doreau să devină cunoscuți la nivel național ca lideri de opinie, motiv pentru care și provocau jandarmii prin acte violente, ca să fie reținuți și automat mediatizați de televiziuni. Cei doi sunt foarte apropiați de Nicușor Dan, nu de azi sau de ieri, ci de mulți ani.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/USR_-_NICUSOR_DAN_BV_10_august.jpg

 

Erwin Albu a și înființat la Codlea o formațiune politică locală, pe care a alipit-o la USR-ul lui Nicușor Dan după alegerile locale din 2016.

           Nevoia de neamţ a dus la apariţia „germanilor” falşi

 

Noi, românii, avem marea „calitate” de a ne subestima, existând un complex de inferioritate acumulat în secole de supuşenie în faţa ocupanţilor vremelnici, dar suntem neîntrecuţi în ai supraestima pe străini! Noi am avut nevoie permanent de un tătuc străin băgat pe gât ca fanarioţii impuşi de la Stambul sau guvernatorii numiţi de habsburgi ori comuniştii evrei sosiţi de la Moscova. Mai de voie, de nevoie, am înlocuit un domn pământean cu un neamţ sărăntoc, pe care l-am mai şi transformat în erou, că aşa au vrut cei care manipulează românul prin televiziunile autohtone, care zilnic le spală creierii. Vă rog, chiar dinainte de a începe să descriu evenimentele şi să-mi argumentez punctele de vedre, să aruncaţi balastul „corect politic”, împreună cu MULTICULTURALISMUL! Acest concept s-a dovedit ca fiind neviabil şi chiar Angela Merkel, că tot o să vorbesc despre „supuşii” ei în continuare, a declarat că acest concept s-a dovedit un eşec în Europa! La fel, vă rog să nu cedaţi impulsului de a mă acuza de şovinism sau xenofobie, din moment ce chiar cei despre care o să scriu sunt renumiţi pentru şovinismul , rasismul şi naţionalismul lor, deoarece fixul cu rasa ariană îl au în cap înşurubat temeinic şi genetic, pe vecie! Doi astfel de „saşi vopsiţi” sunt Vilhelm Schuster, cunoscut ca Willy Schuster şi Erwin Albu. Primul este un descendent al unei familii mixte maghiaro-săseşti, iar al doilea, purtătorul numelui „neaoş” german Albu, are o bunică săsoaică! S-au prins cei doi că românii au un complex de inferioritate în faţa nemţilor şi că parte din ei sunt mari admiratori ai germanilor, aşa că s-au gândit să speculeze această germanofilie total deplasată, după modelul de succes Klaus Iohannis.

 A se observa că nu este vorba despre vreun demers unguresc care ar intenţiona anexarea (fie ea şi parţială) a Transilvaniei, ci de o serie de acţiuni care urmăresc (într-o primă etapă) fixarea în conştiinţa colectivă a conceptului identitar de „ardelean” . Desigur, următorii paşi se pot uşor deduce: regionalizare – federalizare – referendum – secesiune. Saşii şi ungurii revendică proprietăţi imobiliare şi funciare, unele pe care nu le-au mai putut deţine legal, datorită exproprierii pentru crime de război sau colaboraţionism cu ocupantul (legi din 1944, nu „comuniste”!). Şi totuşi, li se „înapoiază” tot ceea ce revendică, chiar şi clădiri construite pe vremea comuniştilor, de către autorităţi corupte şi trădătoare.

 

                Şusta lui Schuster sau când iredentismul maghiar a îmbrăcat cămaşa săsească

Iată ce înseamnă termenul „şustă”, conform DEX: „Aranjament, învoială (necinstită) între două sau mai multe persoane.” Schuster are prenumele, Vilhelm, scris la fel de ciudat ca şi numele celui mai cunoscut „neamţ”, Iohannis. Deci Vilhelm în loc de Wilhelm şi Iohannis în loc de Johannes! Numele complet şi real este luat de pe pagina de Facebook a domnului în cauză, când făcea chetă pentru candidatura prietenului său Erwin Albu pentru Parlamentul Europei: „Vilhelm Schuster, IBAN: RO10 RZBR0000060014324203; Raiffeisen Bank Mediaş, str. I.C. Brătianu nr. 3 – Agenţia Mediaş”
SWIFT: RZBRROBU Cei care joacă în exces cartea germanismului s-ar părea că nu sunt atât de „nemţi” pe cât vor să pară! Măcar Vilhelm, alias Willy Schuster, recunoaşte că este doar pe jumătate sas, maică-sa fiind unguroaică.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/willy-schuster-juma-ungur1.png

Willy Schuster s-a întors din Germania la Moşna, judeţul Sibiu, după doar trei ani petrecuţi în ţara în care plecase „definitiv”. Trei ani sunt suficienţi pentru instructajul unui agent de influenţă. Prin participarea la protestele împotriva exploatării gazelor de şist şi a proiectului Gold Corporation de la Roşia Montană, Willy Schuster nu a urmărit altceva decât notorietate în intenţia de a se impune ca lider şi viitor manipulator al românilor săraci cu duhul.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/Susta-lui-Schuster_-jpg-1.jpg

Aşa-zisele „fapte vitejeşti” ale lui Schuster împotriva jandarmilor, la Pungeşti şi Bucureşti, nu au fost altceva decât TRAMBULINA necesara pentru NOTORIETATE, la fel ca şi la Erwin Albu, care intenţiona să candideze ca „independent” pentru europarlamentare, cot la cot cu Sabin Gherman, doi „independenţi” care militează pentru „independenţa” Transilvaniei.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/willy-schuster-sabin-gherman_n.jpg

Schuster o căuta cu lumânarea şi era agresiv cu jandarmii ca să fie lovit şi transformat ulterior în martir! Câtă falsitate, câtă punere în scenă penibilă! Cei doi „saşi” mai mult sau mai puţin „pârâţi”, Schuster şi Albu, nu sunt de acord cu exploatare aurului de la Roşia Montană, dar nu din cauză ca o să fie jefuiţi românii, ci susţin exact ideile ungurilor, de aici şi din Ungaria, care se opun exploatării de către Gold Corporation, în ideea că Transilvania este a lor, a ungurilor şi saşilor, deci „normal” că şi bogăţiile subsolului le vor aparţine tot lor în viitor, după „independenţă”!

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/willy-schuster-autonomie_n.jpg

Sloganul lui Schuster, „Ne luăm ţara înapoi!”, se referă la Transilvania, nu la România încăpută pe mâna ticăloşilor care ne guvernează de 24 de ani, cum au înţeles greşit românii din alte zone ale ţării! Mesajul chiar aşa apare pe paginile revizioniştilor, trilingv: „Ne luăm țara înapoi !!! Visszavesszük az országot !!!Wir holen uns unser Land zurück !!!” Acest slogan al lui Willy Schuster apare şi pe pagina de Facebook a lui Sabin Gherman, dar şi pe alte pagini revizioniste, cum ar fi „Regiunea Autonomă Transilvania” (https://www.facebook.com/pages/Regiunea-Autonoma-Transilvania/459020214196262 ), „Liga Transilvania Democrată” sau „Autonomy for Transylvania” (AFT).

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/ne-luam-tara-inapoi1-1.png

Cei de la „Autonomy for Transylvania” sunt secesioniştii care l-au premiat pe Schuster ca „ardeleanul anului 2013”, alături de Böjte Csaba (preot franciscan), Sabin Gherman (jurnalist) şi Tőkés László (europarlamentar).

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/Willy-Schuster-autonomy-for-transilvania-ardeleanul-anului.jpg

Iată ce bolmojea despre premierea sa de către secesionişti, contrazicându-se singur, Willy Schuster: „N-am fost întrebat daca vreau să fiu nominalizat. Am aflat ieri printr-un coment critic. Totuşi văzându-mă ardeleanul anului, m-am simţit flatat. Mi-aş dori să văd curând şi pe moldoveanul, regățeanul, olteanul, dobrogeanul, bănăţeanul, maramureşeanul şi bucovineanul anului. Eu nu militez pentru autonomie. Dar atenţie, autonomie nu este independenţă ! Şi unitatea în diversitate este marea tărie a Poporului Nostru Român.” (http://danielroxin.blogspot.ro/2014/01/s-compromis-willy-schuster-agent-al.html)

Erwin Albu, un secesionist care a ratat Parlamentul European

Erwin Vlad Albu (în cartea de identitate), din Codlea, dorea să candideze şi el ca „independent” la europarlamentarele din anul 2014, la fel ca Sabin Gherman, fiind susţinut de prietenul lor comun, Vilhelm (Willy) Schuster. Cei doi ar fi fost la fel de „independenţi” ca şi mentorul lor, Tőkés László! Cei doi foşti candidaţi pentru parlamentul Europei, Sabin Gherman şi Erwin Albu, aveau ca program independenţa Transilvaniei – sanchi, doar financiară! – fiind convinşi că visul lor de secesiune , sub penibilul camuflaj al „independenţei financiare”, le va aduce voturi şi sinecura de aproximativ 100.000 de euro pe an ca să lupte împotriva ţării pe care teoretic o reprezintă. Păi, la ce mai era nevoie de ei, dacă deja îl aveau deja ca europarlamentar pe colegul lor de ideologie, răspopitul Tőkés László? Nu-i el colegul de podium alături de Sabin Gherman şi de Willy Schuster (propagandistul lui Erwin Albu) în clasamentul întocmit de iredentiştii de la „Autonomy for Transylvania”? Ba da!

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/Erwin-Albu_n.jpg

Iată ce spunea „sasul”, cu numele de familie Albu, despre autonomie:www.facebook.com/erwin.albu/posts/10203256609876026 Enunţul din final, despre unirea cu Basarabia, este la derută, ca să marşeze naivii! Etnicii germani, prin reprezentanţii lor, dar si prin site-urile lor militează pentru secesiune: http://www.neuerweg.ro/transilvania-edes-heimat-ro/.

Erwin Albu nu face altceva, la fel ca şi Schuster, decât să promoveze politica Germaniei de dezmembrarea a României! După „modelul Willy Schuster”, Erwin Albu s-a dat în spectacol la Pungeşti, în Moldova, provocând jandarmii special ca să fie reţinut, ştiind că nu riscă nimic, cel mult  o amendă, ca să acumuleze capital electoral.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/erwin-albu-exploateaza-naivitatea-roamnilor1.png

 

Doar năucii pot să creadă că pe „sasul” Albu îl interesează soarta moldovenilor din moment ce el este un apologet al dezlipirii Transilvaniei de restul României, deci implicit de  Moldova, cu Pungeşti cu tot! Da, prin acte culturale si „evenimente ecologice” sunt prostiţi şi manipulaţi acuma românii, deoarece au fost aduşi , de aceiaşi manipulatori la stadiul de lehamite pentru tot ceea ce înseamnă politică! Cultura şi ecologia sunt noile „arme”, pe lângă cea economică, prin care se încearcă impunerea unei noi hegemonii germane! Ce nu au reuşit cu armele-arme, germanii încearcă acuma prin alte mijloace în Europa, nu doar în România.

Mi-am permis să-l întreb, pe reţeaua Facebook,  pe „sasul” Albu, de ce nu-l cheamă Weiss – numele nemţesc pentru Albu – dacă tot se dă etnic german. Întrebarea îşi avea rostul său fiindcă prea insista cu originea sa germană, în calitatea sa de posibil candidat independent la Parlamentul Europei! Fiind şi membru FDGR se cam dilua aşa-zisa „independenţă”. Omul a fost amabil şi mi-a răspuns: „Mama tatălui meu a fost de origine austriacă din Bucovina. Am fost binecuvântat să fiu crescut şi de o familie de sași care mi-au fost şi ei ca nişte părinţi adevăraţi. Sunt mândru de originea mea românească şi germană.Faptul că am şi strămoşi germani, că am fost crescut într-o familie săsească, că am mers la grădiniţa, şcoala şi liceul german, că aparţin de biserica luterană germană, că vorbesc extrem de des germana, nu cred că e ceva de neaccentuat. Iar ca să lămurim şi cum e cu etnicitatea: «Un grup etnic (denumit şi etnie, din greacă ἔθνος, etnos, popor) este definit ca o colectivitate în interiorul unei societăţi mai mari, ai cărei membri au, în realitate sau presupus, origine comună, amintiri comune, sau împărtăşesc acelaşi trecut istoric, şi un punct de vedere cultural, asupra unuia sau mai multor elemente simbolice, ca un rezumat al poporului lor. Exemple ale acestor elemente simbolice sunt: sistemul de înrudire, înfăţişarea fizică, confesiunea religioasă, limba sau formele dialectale, afiliaţia tribală, naționalitatea, fizionomia tipică sau alte combinaţii ale acestora. »” Şi, referitor la apartenenţa sa la FDGR: „Sunt membru al Forumului, deşi în acest moment am o relaţie «incertă» şi un statut la fel de «incert» în legătură cu organizaţia locală Codlea, de unde am demisionat din funcţia de preşedinte şi din cea de consilier în 2011.”

Albu Erwin Vlad, personajul care pozează în „sas cinstit”, a fost cercetat în trei dosare penale privind infracţiuni economice (evaziune fiscală, falsuri în acte) şi a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru emiterea de cecuri fără acoperire! Iată-l aici, cum este pus la zid de o jurnalistă foarte bine documentată:http://codlea-info.ro/erwin-albu-la-momentul-adevarului/  O dovadă că „aşchia nu sare departe de trunchi” este tatăl şmecherului, tot Erwin Albu, care a fost implicat în devalizarea S.C. „Sere Codlea”, alături de Maria „Lili” Schutz, „săsoaică” şi asta… din Craiova, născută la Pucioasa, judeţul Dâmboviţa! (http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1740170-maria-schutz-sau-trandafiri-electorali-mormantul-sere-codlea.htm?p_64025__action=arhiva&p_64025) Unde te întorci dai doar de saşi din aceştia reşapaţi şi îndopaţi cu aditivi ca să aibă aromă germană!

Se vede treaba că lui Albu îi este ruşine de frumosul prenume românesc Vlad şi-l preferă pe cel german, Erwin.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/10/albu-erwin_n.jpg

Apropos, pe taică-său îl chemă Ervin în acte, o dovadă în plus că aceşti pesudo-saşi nici măcar nu ştiu cum se ortografiază corect în limba germană prenumele sau numele lor, adică, reamintim: Vilhelm, Ervin, Iohannis, aşa apar aceste persoane în actele personale!

                                                                                               Marius Albin MARINESCU

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.