„LUPT PENTRU ROMANIA”,INCREDIBILUL SLOGAN AL PMP-ULUI LUI BASESCU!

6 nov.

Traian Băsescu a anunțat, duminică, la evenimentul de lansare a candidaţilor partidului la alegerile parlamentare, că sloganul PMP în campanie este ”Lupt pentru România”, acuzând ”sistemul” că nu îşi doreşte intrarea formațiunii sale în Parlament.

”Vor avea o decepţie gravă, PMP va intra în Parlament cu un scor foarte bun, şi asta cu certitudine nu datorită mie, ci eforturilor voastre. Sloganul nostru în această campanie este «Lupt pentru România»”, a declarat Băsescu, la Sala Palatului, unde a avut loc evenimentul.

Patriotul de serviciu a reluat de asemenea tema unirii cu Republica Moldova.

”Obiectivul nostru este unirea României cu Republica Moldova. Unirea se va face când cetăţenii din stânga Prutului vor fi convinşi în proporţie de peste 50% că vor acest lucru şi când România va proba cetăţenilor Republicii Moldova că e mai bine să fim uniţi decât să trăim în două state independente”, a afirmat Traian Băsescu, în opinia căruia unirea se va produce în 5 – 6 ani, pentru că în Republica Moldova există un curent unionist.

”În 2015, acest curent avea 3%, era efectul propagandei sovietice care desţelenise minţile românilor. Astăzi, 550.000 de cetăţeni ai Republicii Moldova au şi cetăţenie română. Orice sondaj, astăzi, arată că de la 3% în 2015, am ajuns la 35%”, a calculat Băsescu.

Steriu: Îl facem pe Traian Băsescu premier

La rândul său, Valeriu Steriu, președinte executiv al PMP, a afirmat, duminică, faptul că PSD și PNL PSD și PNL trebuie să teamă de formațiunea sa, el adăugând că dacă membrii partidului vor munci bine în următoarele 40 de zile, va putea fi îndeplinit obiectivul de a-l instala la Palatul Victoria pe Traian Băsescu.

„Pentru politica românească astăzi este o zi importantă pentru că PSD-ul și PNL-ul înțeleg că nu se poate face politică fără Partidul Mișcarea Populară. Suntem partidul de care trebuie să se teamă pentru că fără noi nu vor pune primul-ministru la Palatul Victoria la 11 decembrie. Este astăzi o zi importantă pentru că îl avem astăzi, alături de noi, pe omul care a condus țara vreme de un deceniu și este omul care a condus de la Palatul Cotroceni. Dacă vom munci bine în următoarele 40 de zile, dacă ne vom strădui să dăm fiecare picătură de energie în campania care urmează, peste 40 de zile îl vom putea instala într-un alt palat, îl trimitem în Palatul Victoria”, a spus Valeriu Steriu, la evenimentul de lansare a candidaților.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: