BARLOGUL TOXIC A LUI GEORGE SOROS SI DIVERSIUNEA PROPAGANDEI BASISTO-JOHANNISTE A MERCENARILOR DE LA ANTENA 3 PLATITI GRAS DE SORIN OVIDIU VANTU, CAND ERAU LA REALITATEA TV,IAR ACUM DE AFACERISTUL DAN VOICULESCU „SOLUTIA IMORALA”,SUSTINATORI PE FATA A NOULUI PDL SI AI UNIUNII SOROSISTE,S-AU DAT ARAMA PE FATA SI SUSTIN REGIMUL POLITIENESC CONSTRUIT CU MIGALA DE BASESCU,MENTORUL PENAL A LUI KLAUS WERNER JOHANNIS CARE II CONTINUA OPERA!

8 nov.

Imagini pentru DAN VOICULESCU,BASESCU,IOHANNIS POZE
Controversatul Dan Voiculescu este unul dintre criticii cei mai inversunati ai lui Traian Basescu si are motive destul de puternice sa doreasca inlaturarea presedintelui din fruntea statului. Presedinte al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a fost cooptat la guvernare dupa ce presedintele Basescu l-a convins sa faca acest lucru.

La cateva zile insa dupa castigarea alegerilor si reconfigurarea politica, pe 6 ianuarie 2005, acelasi Basescu a numit partidul condus de Voiculescu „solutia imorala“ a guvernului Tariceanu si l-a determinat, astfel, pe acesta sa-si radicalizeze pozitia fata de Cotroceni. Pe de alta parte, Voiculescu a devenit rapid si partizanul schimbarii din functie a ministrului Monica Macovei, ca urmare a gravelor probleme cu care se confrunta in justitie, alaturi de fiica sa, Camelia, dar si de cei doi fosti ministri conservatori propulsati in guvernul Tariceanu, George Copos si Ioan Codrut Seres.

Desi a folosit toate mijloacele care i-au stat la dispozitie pentru schimbarea din functie a ministrului Macovei, inclusiv initierea motiunii de cenzura in cadrul Senatului Romaniei, Voiculescu nu si-a atins scopul imediat, dar a contribuit la escaladarea conflictului atat cu Partidul Democrat, cat si cu presedintele Traian Basescu.

Unul dintre mijloacele folosite in batalia politica a fost si este puternicul trust de presa controlat de familia Voiculescu, trust care include posturile de televiziune Antena si cotidianul „Jurnalul National“. In cazul sau, notiunea de mogul media este perfect justificata, unul dintre posturile sale de televiziune gazduind constant cele mai dure atacuri mediatice la adresa presedintelui.

Problemele din justitie ale lui Dan Voiculescu au debutat prin implicarea fiicei sale, Camelia Voiculescu (foto), in dosarul penal al lui Dinu Patriciu privind manipularea pietei de capital prin tranzactionaea la bursa, pe 7 aprilie 2004, a actiunilor Rompetrol Rafinare Constanta.

Camelia-Voiculescu-si-Dan-Voiculescu

La 17 minute de la deschiderea sedintei de tranzactionare, prin consilierul Sorin Pantis (pe atunci, director general executiv al grupului Grivco SA), Camelia Rodica Voiculescu a achizitionat 480 milioane de actiuni RRC la pretul de 250 lei/actiune.

Societatea de la care a cumparat actiunile a fost Saltville Limited, firma reprezentata de americanul Colin Richard Hart. Ulterior, actiunile au fost vandute cu un profit considerabil. Deoarece Sorin Pantis si-a asumat paternitatea operatiunii, el a devenit invinuit in dosarul cauzei, iar Camelia Voiculescu a fost citata doar in calitate de martor.

Un al doilea dosar penal, in care, de aceasta data, Dan Voiculescu este implicat alaturi de fiica sa, a fost anuntat recent de seful DNA, Daniel Morar. Este vorba despre un dosar disjuns din dosarul in care George Copos, fost vicepremier in guvernul Tariceanu pana in iunie 2006, a fost acuzat de evaziune fiscala. De aceasta data, Dan si Camelia Voiculescu sunt cercetati pentru spalare de bani, procurorii afirmand ca prin conturile personale ale acestora, precum si prin conturile firmei Grivco SA, a fost spalata o suma de aproximativ un milion de dolari, bani proveniti din vanzarea catre Loteria Nationala a celor 38 de spatii comerciale detinute de una dintre societatile lui George Copos. Oficial, solutia de incepere a urmaririi penale pentru Dan si Camelia Voiculescu a fost anuntata pe 30 martie 2007 si a fost insotita de reactii dure din partea presedintelui Partidului Conservator, care l-a acuzat pe seful DNA ca face politie politica la comanda lui Traian Basescu. El s-a declarat, de asemenea, nevinovat in fata noilor acuzatii. „Familia Voiculescu nu va face niciodata nimic ilegal, iar domnul procuror }ulus vrea sa o implice pe Camelia mea in lupta politica. Ea este la fel de curata ca si mine. (…) Ii somez sa-mi lase familia in pace! Daca nu o vor face, va fi scandalul secolului!“, a afirmat Voiculescu in cadrul unei conferinte de presa din 6 aprilie 2007. Dosarul de informator ajuns la justitie

Odiseea lui Voiculescu in justitie nu se opreste aici. Astfel, tot justitia este cea care trebuie sa decida daca Voiculescu, alias „Felix“, a facut sau nu politie politica asa cum a hotarat, in urma cu mai multe luni, Colegiul National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS).

p32

 

Jurnalista a spus în debutul emisiunii sale că nu se știe care este adevărul în privința impactului bugetar în ceea ce privește legea majorărilor salariale. Apoi Liviu Dragnea a cerut să intervină în direct la Antena 3.

„Am dorit să intru pentru că dumneavoastră ați spus că nu știți dacă impactul bugetar este cât spunem noi sau cât spune guvernul, dar este foarte ușor de calculat. Ei vorbesc doar despre impactul brut. Când vorbim despre un impact brut de 4,8 miliarde lei, costurile efective ale bugetului de stat sunt mult mai mici. Banii nici nu pleacă. Impactul net, efectiv cât este costul pe bugetul de stat, este 1,6 miliarde lei. (…) A doua informație… pentru că spunea domnul premier că această mărire trebuie să fie suportată și pe anul viitor. În afară de sumele pe care ei nu sunt în stare să le cheltuie în acest an, Comisia de prognoză a stabilit pentru anul viitor o creștere economică, care se transferă în venituri la bugetul general consolidat de 13,94 miliarde lei. Asta înseamnă că acest impact de 1,6-1,8 mld de lei este super sustenabil și super acoperit”, a zis președintele PSD.

Listă semnături

„În ceea ce privește disputa din Parlament privind votul. Nu știu ce poze și filmulețe are PNL, vreau doar să confirm o informație. M-am interesat și eu aseară. Există o listă de semnături, este singurul document oficial, pentru cei care au participat la vot. Sunt 191 de semnături”, a mai spus Liviu Dragnea.

Oana Zamfir a intervenit: „Eu sunt cea despre care ați spus că nu prea o duce capul și trebuie să îmi traduceți din română în română, dar pentru telespectatori cred că trebuie să faceți acest efort. Lista de semnături este o declarație pe propria răspundere de genul: ‘Da, am fost la vot’?”

Liviu Dragnea: „Supărarea dumneavoastră ar trebui făcută în alt cadru”.

Oana Zamfir: „În cadru public m-ați jignit în emisiunea ‘Exces de putere’, în cadru public vorbim, dar să trecem peste asta. Nu este loc de ceartă personală. Eu doar vă adresez întrebări. Vrem doar să aflăm adevărul. Aceeași măsură pe care am aplicat-o în cazul Roberta Anastase o aplicăm și votului de luni. Exista posibilitatea, atunci, pe loc să se accepte apelul nominal”.

Liviu Dragnea: „Doamna Zamfir, dumneavoastră, din câte îmi aduc aminte nu sunteți procuror. Lăsați invitatul, chiar dacă este de la un partid care nu vă place, să vorbească.”

„Să știți că nu îmi place niciun partid și mă comport în același fel cu toți invitații. Oamenii așteaptă clarificări după situația de luni privind votul”, a adăugat Oana Zamfir.

„Singurul document oficial este lista de prezență: 191 de semnături la care se mai adaugă membrii biroului permament care nu au apucat să semneze, inclusiv eu care am uitat să semnez, deși am fost prezent în sală. În ceea ce privește atacul Guvernului la CCR pe această lege… nu este nicio noutate. Guvernul blochează orice act normativ care aduce beneficii românilor. (…) Este nevoie de această lege. M-ați întrebat de ce nu s-a adoptat până acum această lege. Abia în octombrie a ajuns în Camera Deputaților. Noi discutăm despre o lege care a ajuns în dezbaterea Parlamentului la inițiativa guvernului. Guvernul a venit cu această ordonanță. În același timp, Dacian Cioloș spunea că ordonanța repara inechitățile. Dacă erau toate lucrurile rezolvate, de ce a fost atâta nemulțumire în rândul sindicatelor?”, a continuat Liviu Dragnea.

În finalul discuției, președintele PSD i-a cerut scuze jurnalistei de la Antena 3: „Nu am avut intenția să jignesc pe nimeni, dar vă cer scuze”.

Laptareasa CAP-ista cu ifose de „jurnalista”. Zi de zi, impreuna cu TOTI realizatorii de emisiuni ai Antenei3, otravesc, la propriu, viata telespectatorilor, carora le nsulta inteligenta incercind sa le influenteze opiniile prin diversiuni ordinare. Sustinatori „pe fata” ai Uniunii Sorosiste din Romania si ai noului PDL, impun invitatilor subiecte, inclusiv concluzii stabilite de ei in prealabil si nu se sfiesc sa adopte atitudini insultatoare la adresa celor care nu le impartasesc opiniile.Pas cu pas, mulgatoarea Oana calca in isteria manifestata de Dana Grecu si diversionismul practicat la scara larga de Radu Tudor, Razvan Dumitrescu, Ursu si tartorul lor, Gadea.
De ce fac asta? simplu. Asa au ordin de la sustinatorii instelati de la Washington.

8 răspunsuri sa “BARLOGUL TOXIC A LUI GEORGE SOROS SI DIVERSIUNEA PROPAGANDEI BASISTO-JOHANNISTE A MERCENARILOR DE LA ANTENA 3 PLATITI GRAS DE SORIN OVIDIU VANTU, CAND ERAU LA REALITATEA TV,IAR ACUM DE AFACERISTUL DAN VOICULESCU „SOLUTIA IMORALA”,SUSTINATORI PE FATA A NOULUI PDL SI AI UNIUNII SOROSISTE,S-AU DAT ARAMA PE FATA SI SUSTIN REGIMUL POLITIENESC CONSTRUIT CU MIGALA DE BASESCU,MENTORUL PENAL A LUI KLAUS WERNER JOHANNIS CARE II CONTINUA OPERA!”

 1. Aliosa 8 noiembrie 2016 la 6:48 pm #

  Buna seara Octav !
  Din toata INIMA si cu toata SINCERITATEA,
  ” Jos Palaria” 🙂 pentru documentarul de fata !!! 🙂 🙂 🙂
  Ar fi mare PACAT sa NU-L AM si pe My Blog
  http://amintiriamintiri.wordpress.com/
  asa ca, ii voi da REPUBLICARE ! 🙂
  Pe http://aliosapopovici.wordpress.com/2016/11/07/
  am postat o SCRISOARE …………………..dar………………..,
  NU AM FOST INTELES 😦 😦 😦

  iar rezultatul este TRIST pentru mine…………………..

  Seara placuta si chiar daca NU am nici un GAVRIL sau MIHAIL in familie,
  voi inchina un pahar cu vin in SANATATEA Domniei Tale ! 🙂
  Cu respect,
  Aliosa.

  Apreciază

  • octavpelin 9 noiembrie 2016 la 10:27 am #

   Aliosa,iti multumesc ,dar ma bucur ca ai postari pertinente si MA BUCUR CA AM FOST PRIMUL CARE A SCRIS DESPRE DONALD TRUMP,PRESEDINTE AL USA,O ZI FAINA!

   Apreciază

 2. Aliosa 8 noiembrie 2016 la 6:48 pm #

  A republicat asta pe My Blog.

  Apreciază

  • octavpelin 9 noiembrie 2016 la 10:32 am #

   ,KELEMEN HUNOR,MARKO BELA ,NU VA MAI FACE NIMIC UDMR NU VA INTRA IN PARLAMENT! ,INTRUCAT VICTORIA NUDELMAN ,ERVREICA DIN BASARABIA ESTE CERCETATA DE FBI,PENTRU GRUPURILE PRO-FASCISTE DIN UKRAINA SI ROMANIA!

   Apreciază

 3. octavpelin 12 noiembrie 2016 la 1:45 am #

  ALIOSA,WEEKEND MINUNAT!

  Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

 1. ROMANI, treziti-va !!! | Alioşa - 11 noiembrie 2016

  […] BARLOGUL TOXIC A LUI GEORGE SOROS SI DIVERSIUNEA PROPAGANDEI BASISTO-JOHANNISTE A MERCENARILOR DE LA… […]

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: