CANDIDATUL ANTI-SISTEM,DONALD TRUMP NOUL PRESEDINTE AL USA!”CINE SUNT MARII INVINSI!”

9 Noi

ACTUALIZARE 16:00 Rezultatele finale, conform New York Times:  Donald Trump a strâns 279 voturi ale electorilor, în timp ce Hillary Clinton doar 218. În număr de voturi populare, pentru Trump au votat 59,044,562 de persoane, iar Clinton a strâns 59,182,281 de sufragii.
In istoria electorală s-a mai întâmplat de patru ori ca cel care câștigă să piardă votul popular.
Potrivit sistemului colegiilor electorale, fiecare stat primește un număr de electori, calculat pe baza reprezentanților în Congres.
Practic, atunci când votează, cetățenii americani aleg un elector care susține un anumit candidat la prezidențiale.
Fiind numiți de partide, electorii își declară, de cele mai multe ori, susținerea pentru un anumit candidat, însă au existat și situații în care aceștia și-au schimbat votul.
Aproape toate statele își alocă toți electorii celui care iese pe primul loc în tot statul, indiferent de marja cu care a câștigat. Cine obține 270 de voturi electorale câștigă alegerile.
Trump și-a asigurat cele 270 de voturi în Colegiul Electoral necesare pentru a câștiga președinția, învingând-o pe democrata Hillary Clinton, care era considerată favorită înaintea votului de marți.

Cursa electorală a fost mult mai strânsă decât au anticipat analiștii. Trump a câștigat majoritatea statelor-cheie, inclusiv Ohio, Florida și Carolina de Nord.

ACTUALIZARE 13:00 Sute de susținători furioși ai candidatei democrate Hillary Clinton protestează pe străzile statelor americane împotriva victoriei lui Donald Trump din cadrul alegerilor prezidențiale americane, informează presa internațională.
Cei au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva victoriei lui Donald Trump  scandează: „Trump nu este președintele nostru!”.
Polițiștii au solicitat protestarilor încheierea demonstrațiilor. Există riscul apariției unor conflicte violente între susținătorii lui Hillary Clinton și Donald Trump.
ACTUALIZARE 10: 00 Noul președinte al SUA a oferit primul discurs în fața susținătorilor săi.
„Vă mulțumesc foarte mult tuturor. Îmi cer scuze că v-am făcut să așteptați, dar este o afacere complicată”, a spus amuzat Trump în fața mulțimii.
Victoria lui Trump și a Partidului Republican în lupta pentru Președinția SUA era considerată, până acum câteva zeci de ore, ca aproape imposibilă. Marile trusturi care controlează presa mainstream din SUA, dar și din Uniunea Europeană, alături de clonele lor din țările europene, inclusiv din România, l-au înfățișat pe candidatul republican ca pe un extremist, un anti-democrat și un fundamentalist religios a cărui victorie în alegerile prezidențiale americane ar fi fost imposibilă.
MATRIX și-a mobilizat toate resursele umane și financiare pentru a face imposibilă victoria lui Trump. Nivelul discursului politic în recenta campanie electorală din SUA a fost printre cele mai coborâte, din perspectivă morală, din istoria democrației americane, iar manipulările și minciunile aruncate împotriva lui Trump au fost mai murdare ca niciodată.
Puternicii finanțatori ai Partidului Democrat – bancherii de pe Wall Street, companiile multinaționale și mai ales, corporațiile care produc armament și încasează sume imense din bugetul public prin contractele încheiate cu Armata SUA – au investit major în campania doamnei Clinton.
Au fost mobilizați și stipendiați cu generozitate numeroși analiști politicii de prestigiu, editorialiști, economiști, lideri ai societății civile, diferite personalități din felurite domenii pentru a lupta împotriva lui Trump și pentru a face imposibilă victoria acestuia. S-au folosit toate manipulările posibile într-o democrație și chiar la marginea democrației, împotriva lui Trump: acuzații că este extremist de dreapta, rasist, nazist, homofob, agentul lui Putin (unde am mai auzit noi chestiile astea?) etc. S-a căutat în trecutul lui Trump, au fost scoase la lumină tot felul de fantome reale sau imaginare din acest trecut, au fost atacate nu atât valoriile și proiectele promovate de candidatul republican, ci mai ales slăbiciunile lui omenești, păcatele lui, adică acele chestiuni care într-o anumită măsură, sunt secundare în lupta politică.
Acolo unde aceste slăbiciuni au fost reale, au fost exagerate până la extremă, acolo unde acestea nu existau, ele au fost inventate și iarăși exagerate până la extremă. În cel mai abject stil proletcultist, s-a colportat o propagandă anti-Trump de cea mai joasă speță, țelul final fiind de a convinge pe americani că votul lor trebuie să fie dat candidatei Partidului Democrat.
Altfel spus, vestita democrație americană a fost violată cu sadism și din toate pozițiile posibile, în încercarea Sistemului de a opri ca excepția, Trump – candidatul anti-sistem, să devină regulă, adică să fie ales Președinte al SUA.
…și totuși, sistemul a fost învins. Națiunea Americană a reușit să-și găsească resursele de bun simț pentru a-și apăra libertatea și democrația.
Marea finanță, oculta bancherilor și a multinaționalelor, puternicul complex al industriei militare au fost învinse prin voința Națiunii Americane.
Clasa de mijloc a SUA, lovită în interesele sale economice și sociale de conspirațiile politico-economice ale ultimilor două decenii de expansiune militară americană în lume, sărăcită de politicile financiare guvernamentale favorabile marilor corporații bancare și de migrația economică a industriei americane către țări est-europene și asiatice unde forța de muncă este extrem de ieftină și reglementările privind munca salarială sunt favorabile multinaționalelor, vestita clasă de mijloc americană, care a dat putere și vigoare SUA în lupta pentru libertate, democrație și împotriva nazismului și comunismului, în secoulul trecut, și-a luat revanșa și a contribuit decisiv la victoria lui Trump în alegeri.
Glasul cetățeanului american de rând s-a făcut auzit, în ciuda faptului că presa este controlată de bancheri și de multinaționale. Corporațiile mass-media mainstream s-au trezit învinse umilitor de presa alternativă și liberă – publicațiile mici, blogurile, platformele de știri independente etc. – iar milioanele de dolari investite în manipularea opiniei publice americane s-au cheltuit inutil, căci Națiunea Americană a refuzat să mai creadă minciunile acestor corporații de presă care au trădat de multă vreme principiile deontologiei profesiei de jurnalist și implicit, au trădat democrația americană și pe cetățeanul american.
Bancherii de pe Wall Street, salvați de câteva ori de la faliment, în ultimele două decenii, de către politicienii arvuniți lor și de guvernul SUA, prin utilizarea banilor publici, adică ai cetățenilor americani, își văd aruncate la groapa de gunoi a istoriei milioanele de dolari investite în candidatura doamnei Clinton și probabil că încearcă cu disperare să găsească soluții de negociere cu noul președinte al SUA pentru a-și salva de la dispariția prin legea pieței libere și mai ales, de la firescul control al organelor statului, criminala mașinărie bancară care a aruncat în sărăcie zeci de milioane de cetățeni americani.
Deținătorii marilor corporații producătoare de armament sunt în panică pentru că promisiunea lui Trump de a renunța la politica externă războinică a SUA și mai ales, de a reduce prezența militară SUA și implicit, cheltuielie pentru înarmare, reprezintă pentru acești „negustori ai morții” un pericol mortal. Să ne gândim că o singură misiune de luptăa unui avion de vânătoare-bombardament, pe unul din fronturile de război deschise în lume de guvernul SUA, costă aproximativ o jumătate de milion de dolari americani! Pacificarea, prin renunțarea la atitudinea războinică în politica externă a SUA, a acelor regiuni unde operează Armata SUA – Nordul Africii, Orientul Apropiat, Orientul Mijlociu, Europa de Est (la granița cu Federația Rusă), Asia (în teritoriile de graniță cu R.P. Chineză) ar provoca pierderi imense industriei de armament americane și inclusiv, falimente răsunătoare.
Înainte de orice, Trump a retrezit speranța în rândul americanilor că economia va fi eliberată de asemenea prezențe devastatoare, că va fi relansată prin măsuri reale de dreapta, în beneficiul americanului de rând, măsuri de sprijinire a marilor companii naționale americane și a investitorilor americani pentru ca aceștia să-și păstreze afacerile pe teritoriul național al SUA, de susținere a afacerilor mici și mijlocii de familie, de refacere economică a clasei de mijloc. Votul cetățenilor americani a fost un vot izvorât din pragmatism. Au fost mult mai importante soluțiile economice propuse de Trump și prin care acesta consideră că va reașeza SUA pe făgașul prosperității pentru toți – și nu doar pentru elitele corporatiste și bancare – și într-un loc de cinste în lume, decât atitudiniile aproape socialiste, stângiste și multiculturaliste afișate de doamna Clinton.
Evident, a fost foarte important și sprijinul permanent pe care Trump l-a exprimat în favoarea religiei creștine și a familiei naturale, precum și principiile „Pro-Life” de protejare a copilului nenăscut și a mamei, exprimate de Trump. Declarațiile multiculturaliste stupide și anticreștine făcute de candidata democrată – de ex. cum că copilul nenăscut nu are drepturi constituționale și că avortul este un drept fundamental al femeii care poate să-și ucidă pruncul în pântec, dacă nu dorește să-l nască – dar și sprijinul deschis oferit de doamna Clinton comunității LGBT din SUA, au costat-o pe aceasta voturile majorității creștinilor americani.
Democrația americană pășește într-o nouă etapă istorică de evoluție și dezvoltare. Trump a câștigat alegerile, a câștigat inimile majorității cetățenilor americani. Însă Trump mai are de câștigat lupta de îndeplinire a propriilor promisiuni, o luptă care va fi extrem de dificilă, având în vedere forțele puternice care se opun politicilor publice promise de Trump.
Avem nădejde că Președintele SUA, domnul Donald Trump, va fi cu adevărat un instrument al lui Dumnezeu pentru pacificarea lumii și reașezarea Națiunii Americane în fruntea luptei pentru democrație și libertate.
GOD BLESS AMERICA!
***
Sursa foto: mondoweiss.net
Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: