CEI DOI PENALI,MUTU KLAUS WERNER JOHANNIS SI PROSTANACA DIN FRUNCEA PNL,ALINA GORGHIU NU AU INTELES NIMIC DUPA VICTORIA REPUBLICANULUI DONALD TRUMP CANDIDATUL ANTI-SISTEM ,ANTI-GLOBALIZARE SI ANTI-SOROS!

9 nov.

Imagini pentru IOHANNIS,GORGHIU POZE

 

 

”Rezultatul alegerilor din SUA este surprinzător ţinând cont de sondajele electorale, însă a fost un vot foarte clar, tranşant care a indicat în mod cert câştigătorul. Adresez felicitări Partidului Republican şi domnului preşedinte Donald Trump care au reuşit să gestioneze toată această perioadă astfel încât câştigul să fie de partea lor. Nu mai puţin importantă este victoria din Congres. Esenţa alegerilor din SUA se poate traduce într-o frază: un semnal de schimbare pe care cea mai mare democraţie din lume l-a dat, un mesaj că liderii politici trebuie să rezoneze cu agenda publică şi atunci când nu o fac se produce schimbarea”, a spus Alina Gorghiu.

Preşedintele PNL a mai afirmat că bazele parteneriatului strategic dintre România şi SUA şi apartenenţa României la NATO au fost puse pe vremea unui preşedinte republican. ”Vreau să menţionez că tot pe vremea unui preşedinte republican s-au pus bazele parteneriatului nostru strategic şi apartenenţa noastră la NATO. Sunt încrezătoare că raportul România – SUA în privinţa parteneriatului strategic nu se va schimba”, a mai afirmat preşedinta PNL, potrivit Agerpres.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: