FAMILIA NOULUI PRESEDINTE AL USA DONALD TRUMP!

9 Noi

 

La Convenţia republicanilor din iulie, când Donald Trump a fost învestit oficial candidat la preşedinţia SUA, cu alte importante prilejuri şi marţi noaptea, când a rostit discursul de după victoria în alegeri, noul preşedinte al SUA a fost însoţit de toţi membrii familiei sale. Înainte de a-i prezenta trebuie să precizăm că unii dintre ei l-au ajutat efectiv şi public în dura campanie pe care a dus-o. Astfel, soţia lui, Melania, a fost prima care a vorbit la Convenţie. Au urmat-o cei patru băieţi adulţi, cei doi fii adulţi, Donald jr., şi Eric, fiica lui, Ivanka, şi soţul ei. Dacă tatăl lor rostea diatribe inflamante, despre toţi copiii lui s-a zis că au apărut foarte curtenitori şi binecrescuţi.

Prezentăm această familie atipică, reieşită din trei căsătorii (două manechine şi o actriţă) având credinţa că despre membrii ei se va mai vorbi în următorii patru ani, adică în perioada mandatului lui Donald Trump la Casa Albă.

  • MELANIA TRUMP: 46 de ani, de origine slovenă, cu 34 de ani mai tânără, s-au căsătorit în 2004. Mamă a lui Barron, 10 ani, cel mai tânăr fiu al lui Trump. Foarte elegantă, până la Convenţie foarte discretă. Când s-a exprimat, a făcut-o spre a-şi apăra soţul. „Este gata să conducă ţara”, a spus ea în primul adevărat discurs rostit la Convenţie. „Donald vrea să reprezinte toţi oamenii, nu doar pe unii. Aceasta înseamnă creştinii, evreii şi musulmanii. Aceasta înseamnă hispanicii, afro-americanii, asiaticii, săracii şi clasa mijlocie”, a spus ea, adăugând: „Este dur când trebuie să fie, dar este gentil, drept şi atent”. Naturalizată americană în 2006, Melania Trump a adăugat că, dacă va deveni Primă Doamnă, ea înţelege să ajute „pe cei care au multă nevoie”. Este improbabil ca ea să joace un rol major, optând mai curând pentru un fel de discreţie elegantă, precum Jackie Kennedy.

  • IVANKA TRUMP: 35 de ani, fiica lui Donald şi a primei sale soţii, Ivana. Căsătorită, mamă a trei copii, vicepreşedintă a societăţii tatălui ei, Trump Organization. Şi-a creat propria marcă de veşminte şi accesorii. Strălucitoare, exprimându-se foarte bine, a fost prezentă zilnic în campania tatălui său, pe care-l adoră. A vorbit în unele mitinguri, îl sfătuieşte şi îl apără când e atacat. În mai, ea a afirmat, când era criticată pentru acest lucru, că „are un respect total pentru femei”. A fost cea care l-a alungat pe Corey Lewandovski, fostul director de campanie al lui Trump, şi a fost foarte implicată în alegerea vicepreşedintelui tatălui său, Mike Pence, cel care a câştigat detaşat duelul televizat cu adversarul său democrat. „Cei din familia Trump joacă pentru a câştiga”, îi place ei să spună. A vorbit la Convenţie.

  • JARED KUSHNER: 35 de ani, soţul Ivankăi pentru care ea a trecut la iudaism, diplomat la Harvard, promotor imobiliar ca şi socrul său, şi proprietar al ziarului „Observer” din New York. Trump vede în el o versiune a lui când era tânăr. Şi ginerele lui a fost implicat în aproape toate momentele campaniei sale. Nu a vorbit la convenţia republicană

  • DONALD TRUMP JR: 38 de ani, cel mai vârstnic dintre fiii lui Trump, fiu al Ivanei, şi el vicepreşedinte al Trump Organization. A făcut şi el campanie pentru tatăl lui, acorda interviuri în care apăra şi explica opţiunile candidatului republican. Pescar şi vânător, s-a căsătorit cu un manechin în 2005, Vanesa Haydon, cu care are 5 copii între 2007 şi2014. Avorbit la Convenţie.

  • ERIC TRUMP: 32 de ani, al 3-lea fiu al lui Trump şi al Ivanei, mult timp foarte discret, şi el vicepreşedinte al Trump Organization. „Tatăl meu este cel mai bun prieten al meu. Este idolul meu şi patronul meu”, a declarat el, apreciind că presa este foarte crudă cu tatăl lui. Şi el a dat interviuri pentru a-şi susţine tatăl şi a fost văzut mereu în campanie. Din 2014 este însurat cu o producătoare de la CBS, Lara Yunaska. A vorbit la Convenţia republicanilor.

  • TIFFANY TRUMP: 22 de ani, fiica lui Trump cu a doua lui soţie, actriţa Marla Mapes. Ea trăieşte în California, a fost crescută de mama ei, dar pozează în fotografiile de familie şi a dat câteva interviuri alături de fratele ei vitreg şi soră. Şi ea a vorbit la Convenţia republicanilor.

  • BARRON TRUMP: 10 ani, fiul Melaniei şi al lui Donald. Trăieşte la Trump Tower la New York şi apare rar în public.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: