VICTORIA REPUBLICANULUI DONALD TRUMP CARE A DEVENIT AL 45-LEA PRESEDINTE AL USA INCURCA TOATE PLANURILE REGIMULUI NAZIST BASISTO-JOHANNIST:”E PANICA -N SOBOLANIMEA LUI KLAUS WERNER JOHANNIS!”

9 nov.

Imagini pentru IOHANNIS,SOROS POZE

Alianța Noastră România, Partidul România Unită, Partidul România Mare, Partidul Forța Națională au felicitat, au salutat și au ”demonstrat că se poate” după victoria republicanului Donald Trump din SUA, noul președinte ales al Americii. 

Victoria lui Trump incurca toate planurile ticalosilor. Trei lovituri una dupa alta au zdruncinat sandramaua usturoiata a hegemoniei americane care sta sa crape: BREXIT, ERDOGAN si acum TRUMP. E panica-n sobolanime!
Romania trebuie sa se reorienteze cat mai rapid, daca vrea sa scape, sa intre intr-adevar in EUROPA careia ii si APARTINE! Nu sa stea ca otreapa a SUA in UE, unde nu o baga nimeni in seama pe buna dreptate, in asemenea circumstante, intr- o tara unde presedintele se declara sluga americanilor!
„Parteneriatul” cu leprele americane trebuie DESFIINTAT! SUA trebuie date afara din Europa, pentru ca Europa sa iasa de sub stupida vasalitate fata de aceste gunoaie care se zvarcolesc doar pentru a-si mentine hegemonia care e pe moarte, cu riscul de a arunca lumea in haos si distrugere totala.
Se naste o liume multipolara, oricat s-ar opune nemernicii si oricat ar urla lingaii.
UE va fi un pol de putere, iar daca nu se pune botnita lingailor si cozilor de topor ale SUA, Romania va ramane pe-afara, probabil revenita in sfera Rusiei,. caci SIstemul Securist va avea nevoie ca de aer de sustinerea unei puteri antidemocratice, asa cum au devenit si SUA, dupa ce retardatul GW Bush a ajuns la putere cu gasca lui de scelerati.
Aici am ajuns din cauza acestor scursuri politice si propagandistice, de la Basescu, Iohannis si Chifu sau Fota, Tismenisky sau Djuvara, la alde Bostinaru si Gadea,Dana Grecu si Radu Tudor Oana Sancu si Razvan Dumitrescu ,Alessandra Stoicescu si Adrian Ursu, ca romanul sa para ca TREBUIE sa aleaga intre rusi si americani, ca sa uite ca este EUROPEAN in EUROPA!

Dacă Alianța Nostră România, PRU și PFN nu au o bază politică în România, PRM a încercat să aducă aminte că și România a fost aproape în aceeași situație în 2000, când fostul președinte al partidului, tribunul Corneliu Vadim Tudor, a intrat în turul doi pentru alegerile prezidențiale cu Ion Iliescu. Mai mult, PRM a lansat astăzi și un procent pe care-l vizează la alegerile parlamentare, 11%. Pe de altă parte, Partidul Forța Națională se laudă cu singurul politician român, europarlamentarul Laurențiu Rebega, care a stat alături de Donald Trump în așteptarea rezultatului votului, invitat fiind. Partidele naționaliste din România încearcă să profite de curentul transmis în Europa în pragul alegerilor parlamentare. Mesajele de acum sunt cu atât mai importante cu cât votul a început în diaspora, unde românii votează prin corespondență, chiar dacă în România alegerile au loc în 11 decembrie.

Furia irațională, adevăratul pericol. Cum se folosesc partidele de ”frustrați”

”Încearcă să profite de context. Nu doar Viktor Orban se declară fericit și confundă situația din America cu democrația, o fac și Bogdan Diaconu și alții. Veți găsi în întreaga Europă oameni fericiți, de la Marine le Pen, la Partidul Libertății din Olanda, UKIP-ul din Marea Britanie. Nu trebuie să comparăm alegerea lui Trump cu Brexit, pentru că sunt procese politice diferite. Însă, e clar că există o astfel de tendință de care naționaliștii vor profita. Vor reuși în România? E greu de crezut pentru că nu sunt baze politice. Dar ar putea mobiliza unele instituții de media” a afirmat profesorul Cristian Pîrvulescu pentru DCNews. Politologul a subliniat că victoria lui Trump ”dezvăluie capacitatea celor care s-au simțit frustrați de a se mobiliza într-o proporție semnficativă. Această frustrare este o problemă, există peste tot, inclusiv  în România, noi am trăit un astfel de experiment politic în 2000 și știm ce înseamnă această furie irațională îndreptată împotriva elitelor și o simțim și acum”.

Frica, folosită de partide 

Cristian Pîrvulescu a afirmat că dacă partidele naționaliste din România transmis prin mass-media mesajele lor, fără a fi contracarate, e posibil să mizele pe frici de natură să activeze electoratul: ”Frici pe care cei excluși le au. Frici sociale. Sunt combinate fricile sociale cu fricile politice. Frica de imigrație e strâns legată de șomaj. Care sunt primile victime ale șomajului? Muncitorii necalificați, primii afectați în 2008 și ultimii care s-au putut redresa. Știm cine sunt cei care l-au votat pe Trump, cei mai puțin bogați și mai puțini instruiți din mediul rural. Același lucru se poate întâmpla și-n România. Nu trebuie să uităm că avem spre patru milioane de români în străinătate, deci nu avem același șomaj și aceeași problemă, pentru că șomajul nostru s-a transferat în celelalte state, iar diaspora nu va juca un rol important la aceste alegeri parlamentare”.

6 răspunsuri sa “VICTORIA REPUBLICANULUI DONALD TRUMP CARE A DEVENIT AL 45-LEA PRESEDINTE AL USA INCURCA TOATE PLANURILE REGIMULUI NAZIST BASISTO-JOHANNIST:”E PANICA -N SOBOLANIMEA LUI KLAUS WERNER JOHANNIS!””

 1. Aliosa 9 noiembrie 2016 la 6:32 pm #

  Buna seara Octav !
  Cum eu nu am talentul Domniei Tale,am dat REPUBLICARE pe
  My Blog
  http://amintiriamintiri.wordpress.com/
  iar pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2016/11/09/
  am facut TRIMITERE catre acest minunat BLOG ! 🙂
  O seara frumoasa ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Apreciază

 2. Aliosa 9 noiembrie 2016 la 6:32 pm #

  A republicat asta pe My Blog.

  Apreciază

 3. octavpelin 12 noiembrie 2016 la 1:47 am #

  ALIOSA,CORECT A DAT PESTE CAP PLANURILE DE GLOBALIZARE A CELOR 13 FAMILII CU PAPUSARUL LOR SOROS CARE CONDUCEAU GUVERNUL MONDIAL!

  Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

 1. ROMANI, treziti-va !!! | Alioşa - 11 noiembrie 2016

  […] VICTORIA REPUBLICANULUI DONALD TRUMP CARE A DEVENIT AL 45-LEA PRESEDINTE AL USA INCURCA TOATE PLANUR… […]

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: