IUDA LIBERALPEDIST ,CA SA INTRE IN GRATIILE LUI KLAUS WERNER JOHANNIS „PREMIERUL DE LA GRIVCO”,CATALIN DANIEL ZAMFIR,SOTUL „DEONTOLOAGEI”ANTI-PSD,OANA STANCU DE LA ANTENA 3 ,URLA DIN TOTI RARUNCHII CA „LEGEA DE MAJORARE A SALARIILOR,A FOST ADOPTATA PRIN FURT!”,ANTENA 3 INSUSI A DEVENIT UN CANAL DE TELEVIZIUNE DE EVITAT TRADAND SI CNN-UL!

10 nov.

Imagini pentru IOHANNIS,VOICULESCU POZE

Partidul Naţional Liberal (PNL) doreşte mărirea salariilor bugetarilor, dar numai prin legea salarizării unitare, a declarat deputatul PNL Daniel Zamfir.

Deputatul Daniel Zamfir, sotul Oanei Stancu, a rascumparat terenurile si casa pe care o detine cu prima sa nevasta, Ana Teodora.

 Cind am spus ca „deontoloaga” de la A3, OANA STANCU si cu toata dragostea si ZAMFIR, ne-a aratat cu IMPATIALITATE „dovezile” furtului la vot al PSD…… Curvasarie in toata regula pe la A3!

Sotul Oanei Stancu a dat lovitura pe piata imobiliara! Daniel Zamfir a rascumparat partea fostei sotii si acum detine peste 40.000 de metri patrati in jurul Capitalei

Inainte sa se insoare cu vedeta tv Oana Stancu, politicianul Daniel Zamfir a mai avut o casnicie, cu Ana Teodora, incheiata printr-un divort, in 2007, desi cuplul avea doua fetite. Zamfir si prima sa sotie nu s-au grabit sa faca partajul, dovada fiind declaratiile de avere ale deputatului, depuse in ultimii ani, in care acesta a completat ca detine, in cote egale cu Ana Teodora, 7 terenuri intravilane (in Voluntari, Bolintin Vale si Stefanestii de Jos) si o casa in Voluntari. Daniel Zamfir, sotia Oana si cele trei fete ale parlamentaruluiIn ultima declaratie de avere a politicianului, publicata acum cateva zile, survine o modificare majora fata de precedentele, in sensul in care Zamfir a devenit proprietarul deplin al terenurilor si al casei. Asta inseamna ca actualul sot al Oanei Stancu i-a platit despagubiri primei sale neveste, a carei meserie este de evaluator imobiliar, efortul financiar al acestuia fiind de cel putin cateva sute de mii de euro, in contextul in care terenurile pe care cei doi le detineau in cote egale – peste 40000 de metri patrati – valoreaza enorm pe piata imobiliara.

 Antena 3 însăși este acum un canal de evitat! Este mai toxic și slugarnic decât a fost orice alt canal de lingăi din vremea lui Băsescu. Nesimțirea ”vedetelor” fără excepție din Antena 3, atunci când își urlă partizanatul politic, nu mai cunoaște limite. Oana Zamfir (Stancu) este un exemplu tipic, dar măcar înverșunarea ei liberală isterică este motivată de atașamentul față de bărbat-su. Nu știu cât le-au dat ăia, dar sunt ”tontălăi”(KWI) dacă nu-și dau seama că audiența odată pierdută este imposibil de recâștigat.

El a afirmat că legea privind majorările salariale aprobată luni în Parlament ‘a fost adoptată prin furt’.

‘PNL doreşte să se adopte legea salarizării unitare pentru bugetari, tocmai pentru că nu ne dorim să se creeze un dezechilibru între alte categorii sociale. PNL nu doreşte legea votată de majoritatea PSD-ALDE, în primul rând pentru că a fost adoptată prin furt, şi în al doilea rând creează mari dezechilibre între celelalte categorii bugetare. Prin legea adoptată zilele trecute, la unele categorii din sănătate, cum sunt farmaciştii primari, salariile cresc cu 53%, la directorii de şcoli cu peste 50%, la contabili cu 63%. Nu este normal să avem o creştere doar la cadrele de conducere, atâta timp cât avem mari probleme cu salariile învăţătorilor de la sate. Vrem să avem legea salarizării unitare, dar o lege care să indice clar sursa de finanţare şi o lege de care să beneficieze şi alte categorii bugetare. Acum sursa de finanţare nu este indicată’, a afirmat deputatul liberal, scrie Agerpres.

Acesta a adăugat că legea salarizării unitare va avea ca sursă de finanţare legea impozitării în România a profiturilor companiilor multinaţionale. ‘Iată o sursă palpabilă de venituri, o sursă din care putem să creştem salariile tuturor bugetarilor şi ne rămân şi suficienţi bani pentru investiţii’, a explicat Daniel Zamfir.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: