DIN CICLUL „JOHANNIS UBER ALLES”:CETATENUL GERMAN PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS ARE ZILELE NUMARATE LA COTROCENI!,NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE!

12 Noi

Imagini pentru KLAUS IOHANNIS PENAL ,POZE

 

Mă minunez cum în ultima vreme justiţia noastră îşi face bine treaba: arestări pe bandă rulantă cu potentaţi ai zilei la televizor în cătuşe, care până mai ieri păreau intangibili, în frunte cu marele combinator şi sforar Viorel Hrebenciuc. DNA şi DIICOT au fani şi se organizează mitinguri de simpatie în stradă cu pancarde „Love DNA!”, ce l-ar face invidios pe Nikolski. Mahări din toate partidele sunt luaţi la rând şi băgaţi în dubă şi după gratii. Şi e doar începutul, numeroşi lideri de partid vor urma să fie săltaţi de mascaţi şi băgaţi după gratii. Se pare că în România, tot românul e supus legii şi asta nu e rău. Dar totuşi, dincolo de clasa noastră politică coruptă există un politician marcant care a reuşit să scape din ghearele justiţiei şi e Uber Alles. Klaus Iohannis a reuşit să fenteze justiţia română, ajungând preşedintele ales al României, cu ajutorul serviciilor secrete, diviziei Facebook din ţară şi a celor 700 de jurnalişti plătiţi de Pro TV şi Mediafax să-l susţină, conform unei anchete DNA în derulare. Acum ar fi interesant să-i redeschidă DIICOT şi DNA lui Iohannis dosarele din anii 90 cu traficul de copii, cu imobilele naţionalizate fraudulos când era inspector general adjunct şi primar al Sibiului şi procurorii să-i calculeze câte meditaţii a dat în calitate de profesor ca să-şi cumpere şapte case. Ghinion! DIICOT şi DNA nu mai pot face aceasta. Klaus Iohannis şi-a rezolvat problema cu Justiţia Română devenind preşedintele ţării şi are imunitate.

Inteligenţa malefică a lui Klaus Iohannis este peste media românului. Tot mai mult cred că Iohannis ca sa să scape de problemele cu Justiţia şi de incompatibilitatea în procesul ANI a candidat la preşedinţia României şi a ieşit cu ajutorul armatei de mercenari plătiţi din presă şi cu Facebook american, care i-a făcut pe români să creadă că un preşedinte de ţară se votează cu un like. Cred că Iohannis ajutat de Curtea Supremă va scăpa de procesul cu ANI. Instanţa supremă a admis, marţi, să fie judecat pe fond recursul în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis şi a stabilit primul termen în 14 ianuarie, când vor fi citaţi Iohannis şi un reprezentant al Agenţiei Naţionale de Integritate.Decizia a fost luată în cameră de consiliu, de un complet format din trei judecători, care au analizat admisibilitatea în principiu a judecării în recurs a dosarului în care primarul Sibiului şi preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a contestat raportul ANI în care se arăta că acesta a fost în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat Primăria Sibiu în Adunările Generale ale Acţionarilor de la societăţile Apă Canal şi Pieţe. Ar fi absurd să se creadă că pe 14 ianuarie 2015 judecătorii vor da un verdict împotriva preşedintelui ales şi validat al României, care ar duce la anularea votului a milioane de români şi riscul aruncării ţării în haos. SUA şi UE nu ar permite o nouă Ucraină la frontierele Rusiei. Aşa că Justiţia va fi nemiloasă cu românii şi cu mănuşi de catifea cu preşedintele ales Klaus Iohannis, care a găsit cea mai ingenioasă metodă de a scăpa de ghearele legii candidând la preşedinţia României. Mai mult, Klaus Iohannis nu şi-a lămurit situaţia jurudică, dacă este şi cetăţean al statului german. Ar fi primul cetăţean străin ajuns preşedinte al României, care poate juca la două capete şi ar jura fidelitate la două ţări, cu acces la dosarele secrete le ţării noastre. Lucru interzis de Constituţia României.

Aşa cum mă aşteptam preşedintele Klaus Iohannis, mai mult preşedintele Facebook România, a câştigat procesul de incompatibilitate cu ANI. Tot circul mediatic bine stipendiat de pe televiziunile plătite de moguli sau serviciile secrete, că Iohannis avea emoţii cu procesul ANI, era de tot dezgustul şi de tot râsu`. Aşa cum am mai scris justiţia română face, în general, sluj în faţa intereseleor străine ale marilor puteri şi e subordonată preşedintelui în funcţie. În România legea se aplică oamenilor simpli, cetăţenilor fără apărare şi „covrigarilor” din afaceri sau politică, dar nu pentru (trimisul) reprezentantul multinaţionalelor şi al marilor puteri în România: Klaus Iohannis. Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat, cum era de aşteptat, miercuri definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI), care l-a acuzat că s-a aflat în incompatibilitate în calitate de primar al Sibiului. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins miercuri recursul ANI și a decis, definitiv, că fostul primar al Sibiului Klaus Iohannis nu s-a aflat în stare de incompatibilitate. Judecătorii de la instanța supremă au respins ca nefondat recursul ANI și au menținut decizia din 2013 luată de Curtea de Apel Alba Iulia care i-a dat dreptate lui Iohannis în disputa cu ANI. Decizia Înaltei Curți, prin care s-a stabilit că Iohannis nu a fost în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat Primăria Sibiu în Adunările Generale ale Acţionarilor de la societăţile Apă Canal şi Pieţe, este definitivă.

În timp ce zeci de mii de primari şi consilieri locali stau cu sabia lui Damocles desupra capului, unii au şi demisionat datorită proceselor ANI, preşedintele Klaus Iohannis primeşte de la justiţia română slugarnică o neaşteptată clemenţă. Prin decizia Înaltei Curţi de Casație și Justiție s-a dovedit că în România există cetăţeni deasupra legilor în vigoare şi mai egali decât alţii în faţa justiţiei. Preşedintele Klaus Iohannis e deasupra legii şi justiţiei române. După această decizie, ori cei câţiva zeci de mii de aleşi locali scapă de procesele cu ANI, că au un precedent, cazul Iohannis, de absolvire a incompatibilităţii, ori acestea continuă dovedind că preşedintele e un cetăţean desupra legii române. Consilierul local care s-a spânzurat acum ceva timp datorită unui proces de incompatibilitate cu ANI e doar o victimă colaterală a aplicării diferenţiate a justiţiei în ţara noastră pe principiul, cum vreţi să-l luaţi, german, sas sau nazist „Iohannis uber alles”.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: