FOSTUL SEF US SECRET SERVICE ,CRITIC DUR AL LAUREI KOVESI SI DNA+DIICOT +SRI+SIE,DARREN WHITE VA FI NOUL AMBASADOR AL USA LA BUCURESTI AL ADMINISTRATIEI AMERICANE DONALD TRUMP!

12 Noi

darren-white

 

Actualul ambasador al SUA la Bucureşti, Hans Klemm, are zilele numărate. Deja la Washington se vorbeşte că înlocuitorul său va fi Darren White, trimis la post de Donald Trump.

Acesta este fostul șef US Secret Service, care a dus grave acuzații DNA, DIICOT, SRI și SIE într-un interviu acordat în primăvară lui Robert Turcescu pentru unde.tv, televiziunea online de la aceea vreme a actualului politician PMP.

Fostul șef al US Secret Service, Darren White, care a lucrat timp de cinci ani în România. El o acuza pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, că nu este corectă, neutră și obiectivă și ca atare nu merită un nou mandat la conducerea Direcției Anticorupție.

“Deseori oamenii pe care îi vezi anchetați de DNA, DIICOT și alții sunt tințe politice. Aceia sunt oameni pe care sunt supărați din diverse motive. Așadar, acele structuri, chiar și serviciile, SIE și SRI, sunt deseori folosite în scopuri politice și nu pentru a face ceea ce trebuie să facă prin construcția lor. Am îndoieli serioase despre anchetele actuale și cele în desfășurare demarate de DNA, DIICOT sau oricare altă structură pentru că majoritatea tințelor lor sunt politice. Sunt oameni pe care îi iau în vedere versus o investigație legitimă. Am rezerve în legătura cu investigațiile acestora. De obicei sunt represalii din cauza politicii”, a afirmat White.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: