BASESCU : FLORINEL COLDEA ESTE „CREIERUL”CARE CONDUCE SISTEMUL DE ANALIZA DIN SRI!

14 Noi

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, aseară, într-e emisiune televizată, că cel care conduce „sistemul” este Florian Coldea, „creierul de analiză din SRI”, în timp ce şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, este un instrument al sistemului, „unul din oamenii ce pun în execuţie acest lucru pentru a-şi apăra funcţia”.
„Ei decid care politician este executat dacă nu este pe plac sistemului”, a precizat fostul preşedinte, potrivit Ştiripesurse.ro.
Băsescu a adăugat, la la România TV: „Sistemul e format din generali din SRI, Interne, Apărare, procurori, dar nu toti, judecători, dar nu toţi, e o structură care include profesori universitari, academicieni. Luaţi pozele cu cei care sunt în Academia de Stiinţe ale Securităţii. Sistemul poate fi oprit prin lege. Politicienii nu intră în sistem. Pot să-l conducă dacă sunt foarte puternici, dacă îl cunosc”.
„Iohannis aplaudă pentru că nu are curajul să spună «intraţi în atribuţiuni constituţionale şi legale»”, a mai susţinut fostul preşedinte.
„Sunt convins că i-ar plăcea Sistemului să scape de mine, dar nu scapă, că de ce ţi-e frică nu scapi”, a mai spus fostul şef de stat, întrebat dacă sistemul ar vrea să scape de el.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: