BUCURIA LUI JOHANNIS. IGOR DONDON A DEVENIT PRESEDINTELE R.MOLDOVA,AMICUL ,AMICULUI LUI KLAUS WERNER JOHANNIS RENATO USATAI!

14 Noi

Voi fi președintele tuturor, celor de dreapta și de stânga, celor care vor cu UE și Rusia, a declarat prorusul Igor Dodon, după ce câștigarea alegerilor din Republica Moldova.

Acesta a felicitat-o pe contracandidata sa proeuropeană, Maia Sandu, și a promis că va lua în calcul dorințele celor care au votat-o pe aceasta. În schimb, el le-a cerut să calmeze spiritele, căci rezultatele îl dau clar pe el învingător.

”Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care mi-au încredințat viitorul lor și a acestei țări. Înțeleg responsabilitatea pe care o voi duce. Voi fi președintele tuturor, celor de dreapta și de stânga, cei care vor cu UE și Rusia.

Vreau să mă adresez oponentei politice, Maia Sandu. Vreau să vă felicit pentru un rezultat foarte bun, să vă mulțumesc pentru o campanie electorală dură. Nu avem însă nevoie de ură în societate.

Celor care au votat-o pe Maia Sandu: voi lua în calcul toate dorințele dvs, dar haideți să liniștim spiritele. Diferența totuși este destul de mare. Sunt gata chiar mâine să avem o întrevedere ca să rezolvăm lucrurile”, a declarat Igor Dodon, potrivit agora.md.

Acesta a mai precizat că va fi inclusiv președintele moldovenilor din diaspora, deși aceștia au votat masiv pentru contracandidata sa: ”stimați prieteni, vă stimez pe fiecare, chiar dacă ați votat împotriva mea. Începând de astăzi, sunt și președintele vostru. O să simțiți acest lucru”.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: