GAULEITERUL NAZI,KLAUS WERNER JOHANNIS NEPLACUT SURPRINS CA ANA MARIA PATRU SEFA AEP A FOST RIDICATA DE MASCATI DE LA DNA PLOIESTI IN URMA PERCHEZITIILOR DE ACASA A ACESTEIA SI INCERCARE DE A FUGI A SOTULUI EI CU DOCUMENTE PRIVIND FAPTE DE CORUPTIE!

15 nov.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, referindu-se la anchetarea de către DNA a președintei Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, că reprezintă o surpriză „foarte, foarte neplăcută”, dar nu crede că ancheta va afecta alegerile sau mersul instituţiei.

„Nu cred că vor fi puse sub semnul întrebării (rezultatul alegerilor — n.r.) și nu cred că felul în care funcționează instituția va fi fundamental afectat. Este o instituție serioasă, lucrează de atâția ani cu problematica alegerilor și sunt convins că își va face treaba în continuare, dar în afară de acest fapt o cercetare a DNA asupra șefului acestei instituții este o surpriză foarte, foarte neplăcută”, a declarat șeful statului, la Palatul Cotroceni.

Iohannis a precizat totodată că, în cazul în care se va începe urmărirea penală a șefei AEP, ea va trebui înlocuită.

„Depinde ce va comunica DNA. Deocamdată înțeleg că s-au făcut primele verificări astăzi. Dacă se începe urmărirea penală, atunci cu siguranță acea persoană va trebui înlocuită”, a afirmat Iohannis, menționând că nu cunoaște detaliile în acest caz.

Ana Maria Pătru este vizată într-un dosar privind fapte de corupție, în care s-au făcut percheziții marți la Autoritatea Electorală Permanentă.

Surse judiciare au declarat că ancheta procurorilor DNA Ploieşti vizează modul în care au fost cumpărate mai multe softuri folosite la desfăşurarea alegerilor din ultimii ani.

Pătru a fost dusă cu mandat marți după-amiază la DNA Ploiești.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: