CUM SI-O PETRECUT PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS ANIVERSAREA DE DOI ANI LA COTROCENI!

17 nov.

Mulți dintre cei care au fost alături de Klaus Iohannis în seara alegerilor au dispărut din scenă. Printre ei: Vasile Blaga și Mihai Răzvan Ungureanu FOTO: RĂZVAN VĂLCĂNEANȚU

Evenimentul zilei continuă să vă prezinte povestiri surprinse în cărțile de memorii ale unor politicieni și nu numai. Ieri, s-au făcut doi ani de când Klaus Iohannis a fost ales președinte. Dacă în primul an, șeful statului a făcut un adevărat turneu internațional și comunica pe Facebook, în cel de-al doilea an Iohannis a început să vorbească neobișnuit de mult, a făcut gafe, s-a pozat în ipostaze ce au stârnit controverse, a rărit vizitele externe, iar Prima Doamnă a fost mai puțin vizibilă. Victoria din 16 noiembrie 2016 a fost povestită chiar de Klaus Iohannis în cartea sa: „Primul Pas”

Ziua votului m-a găsit, ca și în primul tur, la Sibiu, împreună cu soția mea. Am fost și în dimineața zilei de 16 noiembrie împreună la biserică, apoi la vot, iar eu mi-am reluat, ca și în ziua primului tur de scrutin, ritualul de pe terenul de tenis. După-amiază am pornit spre București. Dincolo de aerul relaxat pe care mi-am propus să-l păstrez întreaga zi, am simțit totuși presiunea acelui moment, care mi-a ținut atenția acaparată de ceea ce se petrecea în timp real în ziua votului. Nu-mi mai amintesc, de pildă, cu cine am vorbit prima dată după ce am știut clar că am câștigat. Nici cu părinții mei nu am apucat să vorbesc în noaptea aceea, am făcut-o abia a doua zi. Ei au aflat că am câștigat alegerile de la televizor și de pe internet. Pe soția mea am sunat-o în seara respectivă și am stat de vorbă cu ea înainte să merg în Piața Universității. Carmen se afla la Sibiu”, povestește Klaus Iohannis în cartea sa „Primul pas”.

Șeful statului descrie și epi sodul din Piața Univeristății, unde le-a mulțumit românilor că l-au ales. S-a dus apoi la sediul din Kisselef. „Am ținut neapărat să cobor în subsol, unde se afla echipa care s-a ocupat de campania online, și să-i mulțumesc”, a scris Iohannis. Din Kiseleff, a plecat apoi la sediul din Modrogan, unde se contorizau rezultatele paralele.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: