DUPA ULTIMA CINA DE LA BERLIN INTRE BARACK OBAMA SI ANGELA MERKEL”STAZI”,GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS SE VEDE PLECAT DE LA COTROCENI,INTRUCAT UNIUNEA EUROPEANA AFLATA INTR-O SITUATIE COMPLICATA L-O LASAT DIN BRATE SI CAUTA O SOLUTIE PENTRU COLONIA ROMANIA!

17 nov.

https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2015/06/article.jpg?w=490

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, că UE se află într-o situație complicată dar că preocuparea sa în momentul de față este să găsească cele mai bune soluții pentru România.

Gest provocator fără precedent în Uniunea Europeană

Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial

În data de 27 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial (facsimil 1: acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu în 27 februarie 2007).

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, că UE se află într-o situație complicată dar că preocuparea sa în momentul de față este să găsească cele mai bune soluții pentru România.

 Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Cluj, că UE e într-o situaţie complicată şi că preocuparea sa e să găsească cele mai bune soluţii pentru ţară.
‘În ultimii doi ani, chestiunile legate de UE au fost chestiuni asupra cărora m-am aplecat foarte mult. UE e într-o situaţie complicată şi cu toţi trebuie să găsim soluţii. Ambiţia mea e să găsesc pentru România cele mai bune soluţii’, a menţionat Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la dezbaterea ,,Uniunea Europeană între dezintegrare şi reformare. Contribuţia României la consolidarea construcţiei europene’, organizată la Cluj-Napoca de Grupului de reflecţie şi analiză internaţională CITADEL, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Dezbaterea, la care a participat şi rectorul UBB, academicianul Ioan Aurel Pop, s-a concentrat pe analiza problemelor actuale cu care se confruntă UE şi pe prezentarea viziunii României privind reformarea proiectului european.

Dezbaterea a fost organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Studenţilor, marcată pe 17 noiembrie, începând cu anul 1941, printr-o decizie a Consiliului Internaţional al Studenţilor, organizat la Londra, pentru a comemora demonstraţiile din 1939, desfăşurate la Universitatea din Praga, împotriva ocupaţiei germane asupra Cehoslovaciei.

Grupul de Reflecţie şi Analiză Internaţională CITADEL a fost înfiinţat în anul 2013, ca iniţiativă a unor tineri specialişti în ştiinţe politice şi relaţii internaţionale, studii europene, studii americane, studii culturale şi economie internaţională din cadrul Facultăţii de Studii Europene a Universităţii Babeş-Bolyai

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: