FC STEAUA BUCURESTI SI-A EXPRIMAT „REGRETUL SI STAREA DE SOC”,DUPA DECESUL LUI DANIEL PRODAN,FOST FUNDAS AL GRUPARII BUCURESTENE SI A TRANSMIS UN MESAJ DE CONDOLEANTE FAMILIEI FOSTULUI FOTBALIST!

17 Noi

FC Steaua Bucureşti şi-a exprimat „regretul şi starea de şoc” după decesul lui Daniel Prodan, fost fundaş al grupării bucureştene, şi a transmis condoleanţe familiei fostului fotbalist, într-un mesaj postat, joi dimineaţă, pe Facebook.

„FC Steaua Bucureşti îşi exprimă regretul şi starea de şoc la aflarea veştii că fostul mare fundaş al echipei noastre, Daniel Prodan, s-a stins din viaţă la vârsta de 44 de ani. Clubul nostru transmite condoleanţe familiei îndurerate! Daniel Prodan a fost unul dintre cei mai buni fundaşi centrali ai Stelei şi ai echipei naţionale a României. (…) Dumnezeu să te odihnească în pace, „Didi”!”, este mesajul FC Steaua.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

Născut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Prodan a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

Component al Generaţiei de aur, fundaşul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide la echipa naţională, marcând un gol. A jucat la Cupa Mondială din 1994, competiţie la care ‘tricolorii” au obţinut cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: