LOVITURA DE STAT.GAULEITERUL NAZI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS,PRIN ARESTAREA PRESEDINTEI AUTORITATII ELECTORALE PERMANENTE(AEP),ANA MARIA PATRU,VREA AMANAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE DIN 11 DECEMBRIE 2016, PENTRU PRIMAVARA ANULUI 2017!

17 Noi

Bun. Cine ar avea interesul sa amane alegerile? Cei care stiu sigur ca le pierd. Si au misiunea sa le castige cu orice pret. Fiindca asa au primit misiune din afara.

 

Ei bine, veti zice. Dar cat sa le amane? Asa la nesfarsit? Nu. Nu la nesfarsit. Doar cat sa-si pregateasca terenul pentru a le putea castiga.

 

Recunoasteti personajele?

Imagini pentru IOHANNIS,CARL BILDT,SOROS POZE

1. Ce tupeu penibil are acest Klaus Iohannis. Uitați ce a declarat despre apariția sa ca membru al organizației lui Soros şi al Bilderbergilor, ECFR.

Klaus Iohannis, întrebat fiind de reporterul România TV dacă este sau nu membru în Consiliul ECFR, a dat un răspuns surprinzător: „Nu sunt și nu este nicio incompatibilitate. Într-adevăr, mi s-a propus să fiu membru în consiliu (n.r – ECFR) și am spus că sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru după încheierea mandatului de președinte”, a declarat președintele.”. El pe site-ul organizației e membru de mai bine de un an…şi vine şi ne aburește cu declarația asta. Nu te pune nimeni membru dacă nu ești. Parlamentul trebuie să-l ancheteze de urgență.

  1. Observați cum au tăcut Dragnea şi PSD-ul pe acest subiect …

3. Ca sa nu mai spunem cum a tăcut din nou ca porcu-n păpușoi şi Calul Troian Marian Munteanu, cel care mai are tupeul să vină şi să spună că „el e patriot”, turnătorul la Securitate care nu a colaborat în sensul legii.

4. Vin apoi Presa şi Televiziunile progresiste sau arondate lui Iohannis care pur şi simplu au cenzurat această ştire. Iată o mică listă a lor : Digi24, Antena3, RealitateaTV, Adevărul, Hotnews, RomâniaCurată-Pippidi, etc..etc..

 

 

TELEEDITORIAL (ROMANICA MEA): CE SE VREA PRIN ARESTAREA PRESEDINTEI A.E.P. ? NU CUMVA AMANAREA ALEGERILOR PENTRU PRIMAVARA LUI 2017?

 

Ana Maria Patru a fost pusa in aceasta functie de Traian Basescu si de fostul PDL. Cu care s-a afisat in numeroase randuri fara niciun fel de rusine. Cine stie cate ilegalitati s-au comis la aceasta institutie, creata tocmai pentru a  asigura corectitudinea alegerilor. Intrebarea care se pune de ce acum este retinuta si arestata Ana Maria Patru ?

Ana Maria Pătru este încă o piesă importantă a dispozitivului de tip mafiot montat de Traian Băsescu la temelia statului român. Ancheta declanșată împotriva ei va reverbera. De la Ana Maria Patru, șefa Autorității Electorale Permanente, procurorii vor putea merge mai departe. Până unde? Până la Tarian Băsescu. Dacă vor.
Ex-președintele României, Traian Băsescu, a făcut ceva mai mult decât să planteze un om devotat la vârful Autorității Electorale Permanente. Prin modificări legislative succesive, a întărit puterea acestei autorități până când ea a fost transformată într-o veritabilă poliție a alegerilor. Într-un fel de centru de comandă de unde cei care trebuiau favorizați, partide și oameni politici, erau împinși de la spate, lăsați să își facă de cap, în timp ce adversarii clanului Băsescu puteau fi ușor executați. Cu legea în mână. Sub această Autoritate Electorală Permanentă, în cei zece ani în care Traian Băsescu și-a exercitat funcția prezidențială, au fost posibile toate uriașele fraude din domeniul electoral, inclusiv prin organizarea masivelor importuri, din China, de pomeni electorale de tot felul, achiziționate și depozitate, din timp, la nivelul fiecărui județ.
Și nu este deloc întâmplător faptul că Ana Maria Pătru s-a aflat mereu și mereu, și chiar ostentativ, în anturajul clanului conducător. A apărut în această ipostază chiar în timpul campaniilor electorale, în filme și în fotografii, iar scandalul stârnit nu a avut niciun efect. Doamna Ana Maria Pătru a fost de neclintit.
Acum, se pare că, în fine, la o distanță de câțiva ani buni, procurorii s-au urnit. Mai bine mai târziu decât niciodată. Momentul este însă extrem de critic. Din două motive.
Primul motiv este că România a intrat practic într-o campanie electorală. Decapitarea Autorității Electorale Permanente, precum și perchezițiile care se fac acolo pot complica procesul electoral. Este de presupus că Ana Măria Patru a avut complici nu numai în exterior, ci și în interior. Nu îmi pot imagina că, dacă această persoană a luat mită masiv, închizând ochii la diverse fărădelegi sau făcând pur și simplu trafic de influență pentru că – nu-i așa? – se număra printre puținii membri ai cercului din vârful puterii, nu și-a angajat drept subalterni, în instituția pe care o conducea, persoane asemănătoare. Cu alte cuvinte, este posibil ca, la Autoritatea Electorală Permanentă, să lucreze mai mulți complici de-ai Anei Maria Pătru, care, la rândul lor, ar urma să fie puși sub ancheta DNA. Ceea ce înseamnă că va fi extrem de dificil pentru această instituție bântuită de escroci și zgâlțâită de DNA să facă față provocărilor din această campanie electorală.
A doua împrejurare este încă și mai gravă. Din vina Autorității Electorale Parmanente condusă de Ana Maria Pătru, formularele utilizate în această campanie electorală au fost puse cu mare întârziere la dispoziția partidelor și a candidaților independenți. Poate că deliberat. Pentru a da peste cap alegerile. Și astfel, așa cum am mai semnalat, toate listele cu semnături necesare calificării partidelor în alegeri sunt contrare legii. Conform legii, era absolut obligatoriu ca, pe fiecare cap de listă cu semnături, să fie consemnate numele candidaților. Acest lucru nu s-a întâmplat. Partidele politice nu au avut timpul necesar să își desemneze candidații înainte de a prezenta listele cu semnături. În mod normal, dacă legea s-ar respecta, ar fi invalidate toate aceste liste, iar procedura ar trebui reluată așa cum scrie la carte. Ceea ce ar amâna alegerile până în luna martie.
Revenind însă la ancheta DNA, merită să fim în continuare cât se poate de atenți la ce vor mai descoperi procurorii. S-ar putea ca, de această dată, drumul către Traian Băsescu să fie liber și mai deschis decât în alte dosare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: