PROPAGANDA JOHANNISTO-SOROSISTA DE LA ANTENA 3 SI FATUCA CU”PITICI PE CREIER” ALESSANDRA STOICESCU SI DEVERSIUNEA A LA FELIX” LUNETISTUL” LUI EMIL CONSTANTINESCU DIN TIGHINA ,FOST MEMBRU SI PRESEDINTE B.O.B.PCR DEVENIT PRESEDINTE CDR,FARA ACCEPTUL SENIORULUI TARANIST CORNELIU COPOSU CARE S-A STINS DIN VIATA,NEESTIIND CA CDR-UL VA INSTAURA IN 2004 REGIMUL POLITIENESC CONSTRUIT DE TRAIAN BASESCU CU MIGALA DE CARE SE FOLOSESTE ACUM GUALEITERUL NAZI ,PENALUL KLUS WERNER JOHANNIS!

17 Noi

Alessandra Stoicescu a prezentat un fragment exploziv dintr-o carte despre Emil Constantinescu în care se vorbea despre un plan de asasinare pentru fostul președinte.

Iată fragmentul din cartea „Prețul demnității. O istorie altfel”, scrisă de Laura Ganea: „La 18:30 este convocat CSAT unde se va discuta despre instituirea stării de urgență. Raportul SRI conține și transcrierea unei conversații telefonice dintre Dan Iosif și Ion Iliescu:

Dan Iosif: Domnule președinte, lunetistul tocmit pentru Emil Constantinescu va acționa când minerii vor ajunge la București. (Vorbim despre mineriada din 1999).

Ion Iliescu: Dane, să nu faci o asemenea prostie„.

Alessandra Stoicescu a spus că a cerut puncte de vedere de la șefii serviciilor de informații, dar aceștia nu au dorit să comenteze. „Nu doresc să comenteze, nu neagă existența unui astfel de moment”, a zis jurnalista la Antena 3.

Cătălin Harnagea, director al Serviciului de Informații Externe în perioada 1997-2001, a intervenit în direct și a declarat: „Nu îmi amintesc de această stenogramă. Probabil nu am fost prezent la ședința CSAT pentru că altfel nu aveam cum să nu îmi amintesc. Este o transcriere destul de importantă. Nu îmi amintesc acest moment din CSAT despre care vorbiți dumneavoastră. Poate a fost o informare directă către președinte din partea SRI”.

Prețul demnității. O istorie altfel, de Laura Ganea

La 20 de ani de la alegerile prezidențiale din 1996, castigate de domnul Emil Constantinescu, Laura Ganea spune povestea unui om care a schimbat România. Nu fără să plătească un preț. O poveste adevărată.

Laura Ganea, un fost jurnalist care a lucrat în echipa președintelui, dezvăluie culisele celor patru ani care au schimbat România. Povestea, spusă așa cum nu s-a mai spus, are sute de personaje și capătă, pe alocuri, accentele unui thriller politic. În seara de 17 noiembrie 1996, România ajungea din nou pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Trecuseră șapte ani de la răsturnarea dictaturii ceaușiste și execuția cuplului prezidențial, șapte ani în care admirația față de țara latină din Est se transformase în dezgustul produs de lovitura de stat neocomunistă și mineriade, de o politică duplicitară și păgubitoare. Cum să salvezi o țară de la faliment? Cum să o schimbi din temelii? Cum să faci față numeroaselor tentative de răsturnare de la putere puse la cale de forțe conservatoare provenite din vechile structuri de represiune? Cum să gestionezi un val uriaș de crize, de toate felurile și din toate părțile? Cum să așezi România pe harta democrațiilor din blocul nord-atlantic și Uniunea Europeană? Prețul demnității povestește cum a reușit Emil Constantinescu să facă față acestor provocări și cât l-au costat. Președintele ales în seara de 17 noiembrie 1996 a plătit prețul politic și a răspuns cu prețul tăcerii. După 20 de ani, adunând mărturii, Laura Ganea poate povesti.

„Cei care vor avea curiozitatea şi tenacitatea de a citi această carte vor şti mai devreme ceea ce alţii vor afla mai târziu”, scrie Emil Constantinescu.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: