BERND FABRITIUS,AMICUL LUI KWJ,UN ANTIROMAN FOARTE VOCAL IN GERMANIA ESTE UN HOMOSEXUAL CARE TRAIESTE IN PARTENERIAT CU ALT BARBAT,DESCENDENT DIRECT AL LUI FRITZ FABRITIUS FONDATOR AL PARTIDULUI NATIONAL -SOCIALIST AL GERMANILOR DIN ROMANIA IN 1033.ROMANI,ADEVARURI PE CARE NU O SA LE AFLATI NICIODATA DE LA TELEVIZOR!

18 Noi

Adevăruri pe care nu o să le aflați niciodată de la televizor!

Bernd Fabritius, sas din Agnita (unde Iohannis a fost profesor de fizica) ajuns parlamentar in Germania, este presedintele Asociatiei Sasilor Transilvaneni din Germania. A devenit si succesorul revizionistei Erika Steinbach (in poza langa el, in sacou rosu – foto 1) la conducerea asa-zisei “Uniuni a etnicilor germani expulzaţi”.

Erika Steinbach, fosta preşedintă a Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi (sau Uniunea etnicilor germani expulzaţi / Uniunea Izgoniţilor) – Bund der Vertriebenen (BdV) FORMATĂ DE FOŞTI NAZIŞTI SAU URMAŞI AI ACESTORA DIN FOSTELE PROVINCII ALE REICHULUI ŞI DIN ESTUL EUROPEI (http://www.dw.de/nazi%C5%9Fti-la-conducerea-prim…/a-16408488) PROMOVEAZĂ O POLITICĂ REVIZIONISTĂ ŞI DE DISCULPARE A GERMANIEI pentru ororile comise în al Doilea Război Mondial. Aceste demersuri au declanşat un adevărat scandal în Polonia, unde Erika Steinbach este considerată făţiş ca fiind nazistă (foto 2). In foto 3: Klaus Iohannis primind de la Erika Steinbach placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi în septembrie 2010. Prietenie între doi revizioniști hitleriști!!! Cu trei ani înainte, în 2007, FDGR-ul condus de Klaus Iohannis se declarase oficial, prin decizie judecatorească, succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României. Detalii aici: http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retroceda…/

Bernd Fabritius este descendent direct al unuia dintre şefii minorităţii fasciste germane din România, Fritz Fabritius, fondatorul Partidului naţional-socialist al germanilor din România care propaga ideile naziste ale lui Hitler. În luna mai 1933, Fritz Fabritius a fondat Partidul naţional-socialist al germanilor din România care propagă ideile naziste, membrii purtând uniformele paramilitare naziste şi folosind zvastica drept simbol. Ulterior această organizaţie, împreună cu altele similare, s-au reunit în Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), la care a aderat şi Biserica Evanghelică, considerând că Adolf Hitler e mai important şi mai aproape de saşii transilvăneni decât Dumnezeu. Grupul Etnic German a militat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru crearea unui nou stat, denumit Donauland („Ţara Dunării”), din care urmau să facă parte Transilvania şi Banatul, ca parte din Mitteleuropa. Foto 4: Paul Jürgen Porr (finul lui Iohannis, lăsat la şefia FDGR când naşul a virat spre PNL), Christoph Hammer (primarul din Dinkelsbuhl), Bernd Fabritius în costum săsesc (parlamentar şi preşedintele saşilor din Germania), Carmen Georgeta Iohannis (soţia primarului sibian) şi Klaus Iohannis.

Un antiroman foarte vocal in Germania, Bernd Fabritius este un homosexual care traieste intr-un parteneriat oficial cu alt barbat, fiind des invitat in emisiunea efeminatului Rares Bogdan, alt fatarnic care pozeaza in patriot. Fabritius este foarte apropiat de Iohannis si s-au vazut de nenumarate ori in Germania si la Sibiu, unde parlamentarul german are ore la Universitatea Romano-Germana. Klaus Iohannis și Bernd Fabritius, doi succesori oficiali ai hitleriștilor, împreună la Berlin – foto 5.

Cea mai valoroasă decoraţie germană a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007 pentru reușita cu FDGR succesor al Grupului Etnic German din același an, mișcare care a deschis calea spre retrocedări masive de imobile către etnicii germani. Acesta l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schau­ble, din partea Societăţii Ger­mane! La schimb, Otto Schily a devenit și el “cetățean de onoare al Sibiului”, desi nu are nimic, în clin sau în mânecă, cu orașul! Decoraţia primită de Iohannis în anul 2007 este cea mai înaltă distincţie din Germania și a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România. Această înaltă decorație se acordă doar cetățenilor germani, deci în mod cert Klaus Iohannis are și cetățenie germană! Foto 6: Klaus Iohannis cu Wolfgang Schau­ble.

Sursa:http://justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: