GAULEITERUL NATIONAL-SOCIALIST ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS DECORAT VINERI,IN OLANDA DE FUNDATIA „EURIADE”,CU PLACHETA „MARTIN BUBER”,A PROMIS STRAINILOR CA DUPA ALEGERILE DIN 11 DECEMBRIE 2016 NU VOR INTRA „EXTREMISTI”IN PARLAMENT!

19 nov.

 

iohannis-decorat-in-olanda-pentru-valorile-umaniste-spera-ca-la-alegeri-sa-nu-intre-extremisti-in-parlament

Presedintele Klaus Iohannnis a fost decorat, vineri, in Olanda. Seful statului a primit Placheta “Martin Buber” din partea Fundatiei olandeze Euriade, pentru “aplicarea principiului dialogului si a valorilor umaniste”.

Cu aceasta ocazie, Iohannis a spus ca atat viata personala, cat si cea publica i-au fost calauzite de “convingerea privind forta dialogului”.

“Acordarea acestei plachete ma onoreaza intrucat face trimitere la ‘filosofia dialogului’ promovata de Martin Buber. Convingerea privind forta dialogului mi-a calauzit mereu atat viata personala, cat si cea publica, in slujba cetateanului. In exact sensul filosofiei lui Martin Buber, am pretuit constientizarea alteritatii, a ‘celuilalt’, a relatiei dintre ‘eu’ si ‘tu’, care trebuie sa se fundamenteze in primul rand, cred eu, pe respectul reciproc”, a afirmat Klaus Iohannis in discursul sau.

Presedintele a facut referire si la opera filosofului Martin Buber, o pledoarie pentru toleranta. Totodata, Iohannis considera simbolic faptul ca a primit Placheta in anul in care Romania detine presedintia Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului.

NapocaNews

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: