PRESEDINTELE ALDE NEAMT,IOAN ASAFTEI,LANSEAZA ATACURI DURE LA GUVERNUL CIOLOS A LUI KLAUS JOHANNIS:”ROMANII O DUCEAU MAI BINE,PANA CAND RITMUL A FOST INTRERUPT DE UN GUVERN IPOCRIT,INCOMPETENT ,ANTIROMANESC!

21 nov.

Preşedintele ALDE Neamţ, Ioan Asaftei, lansează noi atacuri la adresa Guvernului Cioloş. Acesta spune că tehnocraţii au dus o politică dezastruoasă care a fost total în dezavantajului românilor. Mai mult, Ioan Asaftei consideră că Guvernul Cioloş nu numai că a făcut rău în decursul unui an, ci a şi intrerupt un ritm care îi ducea pe români către un trai mai bun. “În perioada 2004-2008, când dl. Călin Popescu Tăricenu a fost prim- ministru României, s-a înregistrat un adevărat progres economic ai cărui parametri nu au rămas înscriși doar în statistici, ci au produs o schimbare vizibilă în viața oamenilor, aducându-le un plus financiar în buzunarul propriu. Este perioada în care România a cunoscut cea mai mare dezvoltare economică postdecembristă, iar guvernul Tăriceanu s-a dovedit a fi cel mai performant din ultimii 26 de ani. Este cazul să amintim că, atunci, s-au mărit salariile și pensiile, au crescut investițiile și s-au făcut pași importanți în asigurarea unui învățământ de calitate. Aceeași politică a continuat-o și în timpul guvernării Ponta ( din care și ALDE a făcut parte), până când a fost întrerupt brutal de un guvern impus din afară, din import- guvernul Cioloș care s-a dovedit a fi ipocrit, incompetent, antiromânesc”, a precizat Asaftei pentru publicaţia Atitudinea nemţeană.
asaftei-birou
 Ioan Asaftei, preşedinte ALDE Neamţ El mai susţine că este extrem de important ca ALDE să acceadă în Parlament, să ajungă la guvernare, pentru a lua măsurile eficiente de redresare a țării, iar acest lucru îl poate face un guvern condus de Călin Popescu Tăriceanu. Asaftei atrage atenţia că în prezent se impun acțiuni de recucerire a demnității naționale. “Asistăm la o întreagă ofensivă antiromânească, în care își dau concursul cozile de topor bine amplasate în structurile de putere ale statului. Dezrădăcinați, cu creierele spălate, lipsiți de patriotism și de o minimă conștiință națională, acești așa ziși tehnocrați jignesc prin prezența și actiunile lor lor pe moșii și strămoșii noștri care s-au jertfit ca să fim altceva decât am devenit astăzi, uitând ,spre necinstea lor, că ar fi trebuit să fie alături de popor. Se impun acum acțiuni de recucerire a demnității naționale, iar în prim plan trebuie să fie școala, biserica, armata”, a mai susţinut Ion Asaftei. (foto: ziarulceahlaul.ro)

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. https://sokant.ro/asaftei-alde-romanii-o-duceau-mai-bine-pana-cand-ritmul-a-fost-intrerupt-de-un-guvern-ipocrit-incompetent-antiromanesc/

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: