PRESEDINTELE PSD ,LIVIU DRAGNEA „GHIOCEL”,IL ACUZA PE „MALAKUL”PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS CA A DAT ORDIN LA FRAUDAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE DIN 11 DECEMBRIE 2016!

22 Noi

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat ironic declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora PNL ar putea încerca fraudarea alegerilor. Întrebat despre declaraţia lui Dragnea, Iohannis a replicat: ”Chiar el?”.

Şi premierul Dacian Cioloş a ironizat îngrijorarea lui Liviu Dragnea privind posibilitatea fraudei electorale.

”Am înţeles că domnul Liviu Dragnea este îngrijorat de posibila fraudare a alegerilor parlamentare. Ştiu că dumnealui este un om cu experienţă în organizarea alegerilor şi mai ştiu că, în trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere”, a scris Cioloş, pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că schimbările de la MAI şi de la AEP din ultima perioadă îi provoacă „suspiciuni”, astfel încât a cerut BEC să pună la dispoziţia partidului aplicaţiile folosite pentru alegeri de către Autoritatea Electorală Permanentă, fiind de părere că liberalii ar încerca să fraudeze scrutinul.

Liviu Dragnea a declarat, duminică, la România TV, că are „suspiciuni” cu privire la schimbările de la MAI din ultime perioadă, precum şi ancheta DNA de la AEP.

Din acest motiv, Dragnea afirmă că a solicitat ca BEC să pună la dispoziţia partidului său aplicaţiile informatice folosite pentru distribuirea mandatelor, afirmând că nu este în regulă ca formaţiunile politice să nu aibă acces la ele în aceste condiţii. El a acuzat PNL că ar putea dori fraudarea alegerilor şi a indicat USR ca fiind de vină pentru situaţia de la AEP, pentru că instituţia ar fi făcut verificări la formaţiunea lui Nicuşor Dan, ceea ce a dus la ancheta DNA.

„Cei de la PNL se mişcă şi acţionează fără niciun fel de teamă că MAI i-ar certa măcar sau i-ar pune să intre în legalitate. (…) Ne fac să ne gândim serios că poate această disperare a lor (…) poate să îi ducă cu gândul ca aceste alegeri trebuie fraudate ca ei, cum-necum, să îşi pună Guvernul lor”, a explicat Dragnea, la România TV.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: