CLOTILDE ARMAND ACEASTA JAPITA FRANTUZOICA DE ORIGINE EVREIASCO-KHAZARA CU UN TRECUT DUBIOS IN FRANTA,”LUPUL MORALIST” AL UNIUNII SOROSISTE DIN ROMANIA,CA DIRECTOR AL MULTINATIONALEI EGIS ROMANIA ,SI-O BAGAT „MANUTELE”IN BORCANUL CU MIERE AL AFACERII BECHTEL -PREJUDICIU ESTE DE 213 MILIOANE DE LEI!

23 Noi

Încheiat cu americanii de la Bechtel, contractul pentru construirea Autostrăzii Transilvania s-a dovedit a fi una dintre cele mai păguboase afaceri încheiate de România în ultimii 27 de ani. A fost o mare „cacealma” de pe urma căreia a beneficiat şi Clotilde Armand, în calitatea sa de director al „Egis România”. Contractul e de 213 milioane lei.

„Eu regret foarte mult acest contract cu Bechtel, noi n-am făcut decât să verificăm că Bechtel face lucrări de calitate şi cantităţile sunt corecte. Regret acest contract, noi am apărat interesele românilor. După ce s-a reziliat contractul cu Bechtel erau multe de făcut. Erau 900 de contracte de chirii pentru organizarea şantierului. Era de făcut inventar pentru tot ce era acolo”, a declarat Clotilde Armand, astă vară, pe vremea în care candida pentru postul de primar al sectorului 1.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: