DEPUTATUL PARTIDUL ROMANIA UNITA,SEBI GHITA ATAC DEVASTATOR LA ADRESA MILIARDARULUI AMERICAN DE ORIGINE EVREU-KHAZAR,COLABORATOR CU NAZISTII SI CEL CARE A PRADUIT AVERILE EVREILOR DUSI IN LAGARELE DE GAZARE,GEORGE SCHWARTZ,ALIAS SOROS SI A CELOR 660 DE ONG-URI SOROSISTE CARE AU CREAT IN ROMANIA UN STAT PARALEL CARE URMARESC DESTRUCTURAREA UNITATII STATALE!

23 Noi

Foto romaniatv.net

Foto romaniatv.net

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a plâns, la postul său România TV, că toată societatea civilă este a miliardarului George Soros, iar „noi, românii, nu avem voie să avem ONG-uri, astăzi toate asociațiile sunt ale lor”.

„În România există 660 de ONG-uri și firme, sprijinite de George Soros, în toate domeniile. Îl interesează totul: lemnul, aurul, pământul, universitățile, spitalele. Tot vrea să controleze acest domn prin fundațiile sale. Fundațiile lui Soros au plătit un înalt reprezentant la Cotroceni, pe Sandra Pralong, care spune că e mândră ca ia bani de la Soros și că îi reprezintă interesele. Soros atacă justiția și CSM-ul, că premiază procurori și judecători și îi plimbă pe la sindrofii. Toată societatea civilă este a lui Soros. Noi, românii, nu avem voie să avem ONG-uri, astăzi toate asociațiile sunt ale lor”, a spus Ghiță, citat de site-ul televiziunii.

Potrivit „evaluării” lui Ghiță de până acum, toate ONG-urile și fundații din 1990 până astăzi au tranzacționat peste 220 de milioane de dolari, prin conturile lor, bani neimpozitați de statul român. „Banii au fost folosiți pentru blocarea unor proiecte economice ale statului român, dărâmarea Guvernului Ponta”, a acuzat Sebastian Ghiță.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: