ANTIROMANUL SI AROGANTUL CINIC,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS”DER TEUFEL”,JIGNESTE CCR SI PARLAMENTUL IMPLICIT ROMANIA REFUZAND SA PARTICIPE PE 25 NOIEMBRIE LA EVENIMENTUL FESTIV IN CARE SE IMPLINESC 150 DE ANI DE LA PRIMA CONSTITUTIE A ROMANIEI!,DEMISIA HERR JOHANNIS!

24 Noi

Președintele Klaus Iohannis îi refuză pe judecătorii Curții Constituționale și Parlamentul, care organizează un eveniment festiv în onoarea primei Constiuții a României. Pe data de 25 noiembrie se împlinesc 150 de ani de la prima Constituție a României.

Purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi, a explicat că președintele Klaus Iohannis a refuzat invitația la acest eveniment. În schimb, președintele va participa, pe 8 decembrie, la evenimentul prilejuit de ”Ziua Constituției”, eveniment în care va susține și o alocuțiune.

Evenimentul care va celebra 150 de ani de la prima Constituție a României va avea loc în Aula Patriarhiei, pe data de 25 noiembrie.

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstiripesurse.ro%2Fvideos%2F1269279646428030%2F&show_text=0&width=400
Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: